Turbulentan životni put

Uništavao je žene oko sebe zbog ovisnosti o alkoholu, a od njega ne odustaje ni nakon liječenja

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Getty Images) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Lindsay Shookus (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez, Ben Affleck (Foto: Getty Images) Galerija

Ben Affleck odrastao je uz oca alkoholičara, a bijeg od trauma zbog razvoda roditelja pronašao je u boci.

Nije tajna da se holivudski glumac Ben Affleck već godinama bori s ovisnošću o alkoholu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

Njegova bivša supruga Jennifer Garner, s kojom je proveo 10 godina i s kojom ima troje djece, učinila je sve u svojoj moći kako bi pomogla sada već bivšem suprugu da se riješi tog poroka, no nije uspjela.

Ipak, i nakon bolnog razvoda bila je ta koja ga je vozila u kliniku za odvikavanje nakon što je danima tulumario te se opijao s mlađahnom manekenkom Shaunom Sexton, koja je njihovu aferu iskoristila za proboj na modno tržište. Ben je na zadnjem sjedištu automobila svoje bivše supruge izgledao i više nego očajno, no danas tvrdi kako je drugi čovjek.

Manje je poznato da je Ben odrastao uz oca alkoholičara, a bijeg od svojih dječjih trauma zbog razvoda roditelja pronašao je u boci. Affleckovi su se rastali kada je Benu bilo svega 12 godina i iako je kasnije sam priznao kako je to bio očajan brak, razvod ga je pogodio. U prebolijevanju trauma pomagali su mu brat Casey Affleck te najbolji prijatelj Matt Damon, no ni oni nisu uspjeli spasiti glumca od posezanja za bocom u teškim trenucima.

1997. godine izašao je film "Good Will Hunting", koji je od Matta i Bena napravio velike zvijezde. Affleck je tada imao svega 24 godine te je odlučio da će prestati piti. Ipak, u ljeto 2001. godine prvi se put prijavio na odvikavanje nakon burne noći po noćnim klubovima te između dvije ljubavne veze koje su izazivale neviđenu medijsku pozornost.

Bilo je to nakon prekida s Gwyneth Paltrow te prije početka višegodišnje veze s Jennifer Lopez.

Ben je uspješno završio program odvikavanja od 30 dana, a tada se i saznalo za njegove probleme s alkoholom. 2002. godine zaljubio se u Lopez nakon što su se upoznali na setu zajedničkog filma "Gigli". Ipak, umjesto da 2003. godine stanu pred oltar, par je prekinuo zaruke, a Ben u intervjuima nije nimalo štedio bivšu ljubavnicu.

U više je navrata otkrio kako je stavljala previše pritiska na njega, kao i mediji koji su pratili svaki njihov korak, a optužio ju je i kako je gotovo uništio karijeru zbog nje jer su svi mislili da je njezin potrčko. Ipak, upućeniji izvori tvrde da nije pritisak bio jedini razlog prekida, već to što Jennifer ne pije, ne puši te ide vrlo rano spavati, dok je Ben bio potpuna suprotnost. Za vrijeme njihove veze glumac nije pio, ali je navodno često kockao s dečkima do ranih jutarnjih sati, što je još jedan njegov porok.

Nakon što je u njegov život ušla druga Jennifer 2004. godine, ona s prezimenom Garner, Ben se u potpunosti smirio te posvetio obiteljskom životu. Iako se nakon razvoda šuškalo kako supruzi nije bio vjeran, nije radio nikakve ekscese, no oni su ponovno počeli 2015. godine nakon što je potvrđen razvod.

Ubrzo nakon razvoda potvrdio je vezu s producenticom Lindsay Shookus, koja mu je navodno godinama bila ljubavnica. Iako mu je plavokosa producentica bila velika podrška u nastojanjima da ostane trijezan, u jednom trenutku digla je ruke od svega te se ekspresno iselila iz njegove vile.

U to vrijeme Ben se počeo zabavljati s Playboyevim modelom Shaunom, koja je poprilično negativno utjecala na njega te čak pila pred njim, što je ubrzo dovelo do još jednog njegova kolapsa u ljeto 2018. godine, kada je ponovno završio u klinici za odvikavanje.

Nakon toga glumac se javno ispričao bivšoj supruzi zbog ponašanja te se činilo kako bi odsad sve moglo biti bolje. Iako je obnovio vezu s Lindsay, ponovno nisu uspjeli, a Ben je tijekom tuluma povodom prošlogodišnje Noći vještica ponovno viđen u "veselom" izdanju u kojem je jedva hodao s bijelom maskom na licu te se pridržavao za automobil kako bi ostao na nogama.

I dalje tvrdi da je puno bolje te kako ovoga puta ne misli posustati na tom putu, a tko smo mi da mu sudimo.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: AFP) Ciara i Future (Foto: Instagram) Ciara i Future (Foto: Instagram) +0 Ciara (Foto: AFP) Celebrity Dok je ona pozirala na naslovnici u vjenčanici, njezin ju je bivši zaručnik varao, no pronašla je "onog pravog"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene