Naučile lekcije?

Na ovoj fotografiji nalaze se tri dame koje su lošim muškarcima davale i po nekoliko šansi

Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella Hadid The Weeknd (Foto: Getty) Gigi Hadid i Tyler Cameron (Foto: Profimedia) Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) +4 Gigi Hadid i Joe Jonas (Foto: AFP) Galerija

Gigi Hadid trenutno je ponovno zaljubljena, no Bella je odnedavno ponovno sama.

Sestre Hadid već su godinama vruća roba u modnom svijetu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 4 ''To neću zaboraviti...'' Maja Šuput priznala je tajnu s najluđe fešte na kojoj je bila, a organizirao ju je jedan svjetski poznati glazbenik: ''Slomila sam mu...''

Led je probila plavokosa Gigi Hadid, a zatim je na scenu stigla i njezina mlađa sestra Bella Hadid, dok je ipak njihova mama Yolanda Hadid objema otvorila put u svijet slavnih.

Bivši model i zvijezda reality showa "Real Housewives of Beverly Hills" tamo je i predstavila svoje kćeri, a Gigi je tada dodatno proslavila i veza s mlađahnim glazbenikom Codeyjem Simpsonom. Također, obje sestre proslavilo je i blisko prijateljstvo s Kendall Jenner i Taylor Swift, dok je Bellin modni put počeo tek nakon što je operirala nos.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Danas su cure jedne od najplaćenijih i najtraženijih manekenki te Victoria's Secret anđelice, a sinoć su blistale na dodjeli MTV VMA nagrada. Bella je privukla nešto više pozornosti zbog golišave kreacije, no okupljenim fotografima bilo je zanimljivo i to što su slavne sestre na crveni tepih stigle zajedno, što nije često.

I dok je Gigi ponovno sretno zaljubljena u manekena i zvijezdu showa "The Bachelorette" Tylera Camerona, Bella je u lipnju po drugi put prekinula s glazbenikom The Weekndom. Paru su ponovno presudili prenatrpani rasporedi te činjenica kako su trenutno u različitim životnim fazama. "Nisu uspijevali pronaći dovoljno kvalitetnog zajedničkog vremena te su se stalno svađali", otkrio je izvor blizak sada već bivšem paru.

Podsjetimo, par je prvi put prekinuo u listopadu 2016. godine, a samo dva mjeseca kasnije susreli su se na pozornici Victoria's Secret showa na kojoj je ona hodala, a on pjevao. Iako su njihovi obožavatelji vjerovali u pomirenje, malo tko je tada znao da pjevač već ljubi kolegicu Selenu Gomez, no ni ta veza nije potrajala više od nekoliko mjeseci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Sličnu ljubavnu priču imala je i Gigi, ali s pjevačem Zaynom Malikom. Par je proveo zajedno ukupno 2 godine s nekoliko prekida, a konačni se dogodio u siječnju ove godine.

Iako par nije govorio o razlozima prekida, šuškalo se kako se manekenka u potpunosti otuđila od prijatelja, jer je njezin dečko zahtjevao stalnu pozornost. Istovremeno, on je bio fokusiran na svoju karijeru, a ljepotica mu je bila utjeha za sve. S vremenom joj je to počelo ići na živce te je prekid bio neizbježan.

Podsjetimo, Gigi je zbog Zayna nakon svega 6 mjeseci ostavila glazbenika Joeja Jonasa, dok je Zayn u njoj pronašao utjehu nakon prekida s pjevačicom popularne ženske grupe Little Mix, Perrie Edwards s kojom je bio i zaručen.

S njima je sinoć tulumarila i poznata pjevačica Halsey koja je imala burnu ljubavnu priču s reperom G-Eazyjem. Par je također prekidao nekoliko puta, a nakon konačnog prekida optužbe su pljuštale sa svih strana. Halsey je bivšem dečku posvetila i veliki hit "Without Me" u kojem je jasno objasnila kako su problem bili njegovi "demoni" te varanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Glazbeni par ukupno je proveo zajedno nešto više od godinu dana te se činilo kao da su stvoreni jedno za drugo. Ipak, bila je to neko vrijeme samo dobra predstava za javnost, pa je prekid očito bio najbolje rješenje.

Ipak, sinoć je zabava bila rezervirana samo za cure, slobodne ili zauzete, a sestre Hadid i pjevačica odlično su se provele na dodjeli, čemu u prilog idu fotografije u našoj galeriji. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +7 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene