Ne skrivaju se

Godinama se natezala s bivšim, a onda mu je rekla konačno zbogom: Sad ljubi ovog ljepotana

Gigi Hadid i Tyler Cameron (Foto: Profimedia) Gigi Hadid i Tyler Cameron (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Tyler Cameron (Foto: Profimedia) Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Perrie Edwards i Zayn Malik (Foto: Instagram) Perrie Edwards i Zayn Malik (Foto: Instagram) Gigi Hadid i Joe Jonas (Foto: AFP) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) +0 Gigi Hadid (Foto: Instagram) Galerija

Gigi Hadid sa Zaynom Malikom provela je više od 2 godine, a sada ima novog dečka Tylera Camerona.

Njihovo ljubavno putovanje tek je počelo.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) prava drama Kraj ljubavi jednog od najljepših parova: Prije godinu dana dobili su dijete, a prekinuli su nakon teških optužbi njezine mame

23-godišnja manekenka Gigi Hadid ponovno je sretno zaljubljena, a njezin novi odabranik je zvijezda showa "The Bachelorette", Tyler Cameron.

Par je viđen na nekoliko spojeva te prilikom izlaska iz njezinog stana u New Yorku, no o svom odnosu i dalje mudro šute. "Gigi je jako zainteresirana za Tylera i obrnuto. Žele da sve ide polako, no jasno su si dali do znanja što misle jedno o drugome", raspričao se izvor blizak manekenki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tyler Cameron (@tylerjcameron3)

Tyler je prvi muškarac s kojim se Gigi pojavila u javnosti nakon konačnog prekida s glazbenikom Zaynom Malikom s kojim je provela nešto više od 2 godine, no vezu para obilježili su brojni prekidi. Konačni prekid dogodio se u siječnju 2019. godine.

Iako par nije govorio o razlozima prekida, šuškalo se kako se manekenka u potpunosti otuđila od prijatelja, jer je njezin dečko zahtjevao stalnu pozornost. Istovremeno, on je bio fokusiran na svoju karijeru, a ljepotica mu je bila utjeha za sve. S vremenom joj je to počelo ići na živce te je prekid bio neizbježan.

Podsjetimo, Gigi je zbog Zayna nakon svega 6 mjeseci ostavila glazbenika Joeja Jonasa, dok je Zayn u njoj pronašao utjehu nakon prekida s pjevačicom popularne ženske grupe Little Mix, Perrie Edwards, s kojom je bio i zaručen.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tyler Cameron (@tylerjcameron3)

Navodno je Perrie hladnokrvno ostavio preko telefona, a ona mu je posvetila veliki hit "Shout Out To My Ex" u kojem je priznala kako su ju jako povrijedile vijesti o vezi s Gigi.

Ipak, svi akteri pronašli su sreću na drugim adresama, dok se jedino za Zayna ne zna je li netko osvojio njegove srce nakon popularne manekenke.  

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Stella Maxwell (Foto: AFP) Stella Maxwell (Foto: AFP) Stella Maxwell (Foto: AFP) Stella Maxwell (Foto: AFP) +5 Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Celebrity Ovu zanosnu plavušu zanimaju samo žene, a trenutno je u turbulentnoj vezi sa slavnom glumicom

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier +1 Nate Diaz kontrolira Pettisa (Foto: AFP) FIGHT! VIDEO: Stipe Miočić žestokim nokautom vratio pojas UFC prvaka i možda poslao Cormiera u povijest!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene