Lepa Brena digla je prašinu dokumentarno-biografskim filmom "Godine Slatkog greha".


Lepa Brena digla je prašinu dokumentarno-biografskim filmom "Godine Slatkog greha", koji prati početak njezine karijere, odnosno prvih deset godina vrtoglavog uspjeha pjevačice. Mnogi pozitivno, ali i negativno komentiraju film, no u svakom slučaju izazvao je veliko zanimanje. Najviše i najglasnije komentira se na društvenim mrežama. No u obranu je Breni stala kći Đorđa Balaševića, Beba.

Vezani članci Mirjana Antonović Divna crna žena Kiće Slabinca uživa na našoj obali, doputovala je iz SAD-a kako bi na sudu dokazala da je Miroslav Ilić otac njezina sina Lepa Brena - 3 Brena objavila fotke bez fotošopa i filtera pa izazvala lavinu reakcija: "Ne sjećam se da sam vidjela ženu da tako izgleda"

Beba je jako aktivna na Twitteru, a ovom prilikom prisjetila se najtežih dana svoje obitelji. Tada su Brena i Boba pokazali svoje pravo lice. "Ne dirajte Brenu. Brena i Boba su među rijetkim ljudima sa estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobraćajku. A prvi je bio Miroslav Ilić. To se ne zaboravlja nikad", napisala je Beba.

Da podsjetimo, Beba je 1998. godine doživjela strašnu prometnu nesreću. Automobil se prevrnuo na krov, a Bebi se uslijed ozljeda stvorio otok na leđnoj moždini, pa je bila totalno oduzeta. Oporavak je bio dug i težak, ali uspješan. U svakom slučaju, Beba je htjela reći da se na muci poznaju junaci.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju