Brena na meti

Kći Đorđa Balaševića otkrila pravo lice Lepe Brene: "To se ne zaboravlja nikad"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena digla je prašinu dokumentarno-biografskim filmom "Godine Slatkog greha".

Lepa Brena digla je prašinu dokumentarno-biografskim filmom "Godine Slatkog greha", koji prati početak njezine karijere, odnosno prvih deset godina vrtoglavog uspjeha pjevačice. Mnogi pozitivno, ali i negativno komentiraju film, no u svakom slučaju izazvao je veliko zanimanje. Najviše i najglasnije komentira se na društvenim mrežama. No u obranu je Breni stala kći Đorđa Balaševića, Beba.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 8 pa kakav raspašoj je nastao! Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

Beba je jako aktivna na Twitteru, a ovom prilikom prisjetila se najtežih dana svoje obitelji. Tada su Brena i Boba pokazali svoje pravo lice. "Ne dirajte Brenu. Brena i Boba su među rijetkim ljudima sa estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobraćajku. A prvi je bio Miroslav Ilić. To se ne zaboravlja nikad", napisala je Beba.

Da podsjetimo, Beba je 1998. godine doživjela strašnu prometnu nesreću. Automobil se prevrnuo na krov, a Bebi se uslijed ozljeda stvorio otok na leđnoj moždini, pa je bila totalno oduzeta. Oporavak je bio dug i težak, ali uspješan. U svakom slučaju, Beba je htjela reći da se na muci poznaju junaci.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene