Jedna od naljepših

I ona je samo čovjek: Otkrila što joj najviše nedostaje u izolaciji pa iznenadila priznanjem

Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Bar Refaeli (Foto: Instagram) +0 Bar Refaeli (Foto: Instagram) Galerija

Bar Refaeli objavila je na Instagramu niz fotografija te otkrila kako joj konzumiranje koje čašice alkohola više poprilično nedostaje.

Bar Refaeli koja se može pohvaliti titulom jedne od najuspješnijih manekenki na svijetu, razveselila se svoje obožavatelje na društvenim mrežama gdje im je otkrila što joj najviše nedostaje iz nekih prošlih vremena.

Pogledaj i ovo showbuzz Sunce, more i djevojke Seksi manekenka se udaje – zavirite na djevojačku zabavu!

Ono što je njezine fanove najviše razveselilo je činjenica da je, danas 34-godišnja Bar, objavila fotografije na kojima pozira u minijaturnim bikinijima, pritom priznajući da joj najviše nedostaju prijatelji, praznici, prilika da se opusti i popije koja čašice više, šašavo ponašanje i glupiranje kao i glamurozni događaji.

Jedna od fotografija je ona na kojoj se prikrada suprugu Adiju Ezri u noćnom izlasku, odjevena samo u minijaturni gornji dio bikinija i kratku suknju.

"Nedostaje mi ovo cijelo vrijeme. Nedostaje mi što se ne mogu pojavljivati u javnosti i napiti se", napisala je Bar i priznala da čezne za povratkom u svoju normalu prije pojave pandemije koronavirusa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Izolaciju provodi sa suprugom i njihovo troje djece, u obiteljskom domu u Izraelu gdje izvanredno stanje traje od 19. ožujka i građanima je zabranjen izlazak na ulici, ako se ne radi o hitnim slučajevima.

Bar je prije udaje bila u vezi s poznatim oskarovcem Leonardom DiCaprijem i to 2005. do 2009. godine, no nakon kratkog pomirenja zauvijek su se razišli. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) +2 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako je izgledala prije 40 godina u ''Plavoj laguni'', a i sad bi u 55. bez problema mogla odraditi te golišave scene

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene