vitka figura

Rodila je treće dijete prije par mjeseci, a lijepa manekenka već blista u minijaturnom bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bar Refaeli rodila je treće dijete u siječnju ove godine, no brzo se vratila u formu. Objavila je seriju fotografija u bikiniju, a svi su komentirali kako je pravo čudo da tako izgleda nakon poroda.

Manekenka Bar Refaeli je u siječnju ove godine rodila treće dijete, sina Davida, a svakom fotografijom iz kućne karatene baci obožavatelje u trans svojom figurom.

Pogledaj i ovo showbuzz opustili se na plaži Poznati zavodnik u izdanju u kojem ga se rijetko viđa otkrio škembu, a njegova 22 godine mlađa cura isklesano tijelo

Ne gubi vrijeme te se odmah vratila u top formu, a serijom fotografija na Instagramu otkrila je da se opušta na bazenu. Njezinu vitku figuru komentirali su mnogi fanovi te su komentirali da im nije jasno kako izgleda tako savršeno samo par mjeseci nakon poroda. Bar je inače poznata po svojoj predanosti tjelovježbi, a rad i trud očito se isplati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️👒👙

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Manekenka je u braku s Adijem Ezrom, a par ima troje djece. Refaeli je prije udaje bila u vezi s poznatim oskarovcem Leonardom DiCaprijem. Bili su skupa od 2005. do 2009., no nakon kratkog pomirenja zauvijek su se razišli.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene