Bar Refaeli rodila je treće dijete u siječnju ove godine, no brzo se vratila u formu. Objavila je seriju fotografija u bikiniju, a svi su komentirali kako je pravo čudo da tako izgleda nakon poroda.

Galerija


Manekenka Bar Refaeli je u siječnju ove godine rodila treće dijete, sina Davida, a svakom fotografijom iz kućne karatene baci obožavatelje u trans svojom figurom.

Vezani članci Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Glavni holivudski neženja upoznao oca s 22 godine mlađom ljepoticom koju ne ispušta iz vida Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Slavni oskarovac nikad nije bio zaljubljeniji: Strpljivo je fotografirao 23 godine mlađu djevojku!

Ne gubi vrijeme te se odmah vratila u top formu, a serijom fotografija na Instagramu otkrila je da se opušta na bazenu. Njezinu vitku figuru komentirali su mnogi fanovi te su komentirali da im nije jasno kako izgleda tako savršeno samo par mjeseci nakon poroda. Bar je inače poznata po svojoj predanosti tjelovježbi, a rad i trud očito se isplati.

Manekenka je u braku s Adijem Ezrom, a par ima troje djece. Refaeli je prije udaje bila u vezi s poznatim oskarovcem Leonardom DiCaprijem. Bili su skupa od 2005. do 2009., no nakon kratkog pomirenja zauvijek su se razišli.

''Najseksi djedica'' podijelio prvu fotografiju 27 godina mlađe i trudne djevojke, milijunaš je dobro pazi i mazi