Dugo je šutila, no kanadska pjevačica sada je napokon i progovorila o bolesti s kojom se bori više od godinu dana.


Poznata kanadska pjevačica Avril Lavigne prvi je puta javno progovorila o svojoj bolesti. U prosincu 2003. joj je dijagnosticirana joj je Lajmska bolest, koju inače prenose krpelji i komarci.

Vezani članci Justin Bieber Svjetska zvijezda ne skida osmijeh s lica unatoč teškom razdoblju i bolesti koja mu je dijagnosticirana Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Iza nje su bolest i razvodi, ali vlasnica jednog od najvećih hitova iz 2002. kao da nije ni dana ostarjela

'Ovo je moja druga prilika za život', rekla je u suzama  30-godišnja Avril u intervjuu za Good Morning America.

Lajmska bolest: Mjesecima je nije bilo u javnosti, oglasio se i njezin suprug

'Prošla sam pola tretmana i puno mi je bolje, vidim napredak', rekla je Avril o bakterijskoj infekciji s kojom se bori. Čak je pet mjeseci bila u zarobljena u krevetu i nije mogla ništa sama, doktorima je trebalo neko vrijeme da utvrde o čemu je doista riječ. Kada su kroz krvne pretrage saznali da se radi o Lajmskoj bolesti počeo je tretman liječenja, ali i dugi oporavak.

 

Husbands not allowed to talk !!! ( vocal rest ) Hahahah lol. Shhhh. Best day ever??!!??

A photo posted by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

'Postoji nada. Lajmska bolest doista postoji i postoji lijek', poručuje Avril koja se planira vratiti na scenu. Najavila je i nastup na Special Olympisc World Games ceremoniji u Los Angelesu 25. Srpnja kada će izvesti novi singl 'Fyl'. Pjevačica ima i veliku podršku od supruga Chada Kroegera iz rock grupe Nickelback.
 


ABC US News | World News

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook