Spori oporavak

Lajmska bolest: Mjesecima je nije bilo u javnosti, oglasio se i njezin suprug

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanadska pjevačica mjesecima se nije pojavljivala u javnosti što je potaknulo glasine.

Rocker Chad Kroeger iz grupe Nickelback, ujedno i suprug pjevačice Avril Lavigne, napokon je odahnuo nakon što je Avril javno progovorila o svojoj bolesti.

Pogledaj i ovo Maneskin nakon rekordne koncertne 2023. U Hrvatsku ove godine dolaze neke od najvećih glazbenih svjetskih zvijezda, a čeka se i potvrda talijanske rock-senzacije!

Na ruci više nije prsten... slavni par se ipak rastaje?

Chad kaže kako osjeća ogromno olakšanje jer napokon može odgovoriti na brojna pitanja vezana uz to što se događa s njegovom suprugom. Ponosan je na nju zbog hrabrosti i zbog odluke da sve iznese u javnost.

 

A photo posted by Avril Lavigne (@avrillavigne) on


Obratila se fanovima: 'Nije mi dobro, molite se za mene'

'Zadovoljan sam što je Avril javno progovorila o bolesti, sada više ne moram ništa skrivati. Svi su pitali što ti je sa suprogom, a ja sam stalno odgovarao kako će biti u redu', otkrio je Chad.

Otkrio je i to kako ga je Avril prije nekog vremena zamolila da u svojim intervjuima ne priča o njoj i njezinoj bolesti. Ona je nedavno u razgovoru za 'People' magazin objasnila zašto se skrivala od javnosti i kako se borila s Lajmskom bolešću koju prenose krpelji ili komarci i koja je vrlo neugodna.

'Nisam mogla disati, govoriti, nisam se mogla pomaknuti, mislila sam da umirem. Bila sam toliko iscrpljena da nisam mogla stajati na nogama i oprati zube', rekla je Avril. 'Dogodilo se da se nisam po tjedan dana mogla tuširati jednostavno zato što nisam mogla stajati na nogama. Sva energija je bila isisana iz mene', rekla je Avril.

Dok je nije bilo u javnosti šuškalo se kako se ona i Chad rastaju, a ona se zapravo borila s bolešću.

Simptomi Lajmske bolesti kreću se od crvenila, osipa, glavobolja, klonulost, vrtoglavica, bolova u zglobovima i mišićima, smetnjama pri koncentraciji pa sve do srčanih problema. Avril je napomenula i to kako ne može čitati, pisati pa ni gledati televiziju. Ipak majka i suprug pomažu joj da se što brže oporavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene