Aviciijeva imovina pripasti će njegovim roditeljima, kao jedinim zakonskim nasljednicima.

Galerija


Iza pokojnog švedskog DJ-a Aviciija ostala je stečena imovina, koja je pripala njegovim roditeljima Klasu Berglingu i Anki Lidén, koji su jedini naslijednici bogatstva od 60 milijuna funti.

Vezani članci Fotografija Pabla Escobara u u tematskom parku Hacienda Napoles u Kolumbiji Escobarov nećak našao 18 milijuna ujakovih dolara: "Do toga me dovelo ukazanje, ali novčanice nisu upotrebljive" Novac, ilustracija Kakav nesebičan čin! Srednjoškolci našli i vratili punu torbu novca

Prema švedskom zakonu, Klas i Anki naslijeđuju sinovu imovinu obzirom da nije bio oženjen i nije imao djece, a službenu oporuku nije nikad napisao, prenose tamošnje novine Expressen.se.

Tijekom svoje, relativno kratke ali uspješne karijere, Avicii je samo u 2014. godini zaradio 28 milijuna dolara, u periodu u kojem je zarađivao po 250.000 dolara u jednoj noći.

Avicii se nije opterećivao zarađenim milijunima, izjavivši jednom prilikom da je pri samom početku karijere primijetio kako mu sav taj novac nije potreban.

Tako je 2012. godine donirao sav zarađeni novac na američkoj turneji, više od milijun dolara, organizaciji koja brine o gladnima u Africi, a godinu dana kasnije milijun eura je donirao švedskoj dobrotvornoj organizaciji Radiohjälpen.

Podsjećamo, nakon Aviciijeve smrti njegova je obitelj objavila priopćenje u kojem su otkrili kako nije htio nastaviti baviti se s glazbom i kako je imao mentalnih problema.

"Stvarno se borio s razmišljanjima o smislu života i sreće. Više nije mogao izdržati. Htio je pronaći svoj mir", pisalo je u priopćenju.

Unatoč vrtoglavom uspjehu i svjetskoj slavi, Avicii je prije dvije godine obznanio kako više neće nastupati uživo, nakon čega se suočio sa zdravstvenim problemima uzrokovanim od stresa i ovisnosti o alkoholu, kao i anksioznošću.

Nedavno objavljen dokumentarni film "Avicii: True Stories" bacio je novo svjetlo na ekstremni pritisak s kojim se nosio, odrađujući čak 320 nastupa godišnje.

Ovo su najseksi selfiji na svijetu: Ona je majka, ima tek 24 godina, a fotke su joj vruće kao kalorifer

Podigla prašinu: Uloga Anje Alavanje zbog koje su krenuli pozivi njezinim roditeljima

Sandra se sinoć pretvorila u čudo. Dubokim dekolteom i prorezom ukrala svu pažnju i mamila muške uzdahe

Vidno potreseni Saša raspričao se o Editi: ''Ta tragedija zavila me u crno''

Supruga Marina Čilića otkrila njegovu najveću vrlinu: "Marin je oduvijek onaj koji više misli na druge"