Smrt švedskog DJ-a Aviciija prije mjesec dana šokirala je svijet. Imao je samo 28 godina

Galerija


Obitelj švedskog DJ-a Aviciija koji je preminuo prije mjesec dana nakon brojnih upita u priopćenju je njegove najveće obožavatelje obavijestila o detaljima pogreba koji će biti zatvoren za javnost. 

Vezani članci Oliver Dragojević (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Za Oliverom je plakala cijela regija: Poznati od kojih smo se zauvijek oprostili 2018. godine Avicii: (Foto: Instagram) Pokojni DJ iza sebe je ostavio bogatstvo od 60 milijuna funti, poznato je tko će sve naslijediti

''Posljednjih tjedana dobili smo mnogo upita o pogrebu. Ovim putem vas želimo obavijestiti da će na sprovodu biti samo Timovi najbliži prijatelji i obitelj. Medije i novinare također molimo da poštuju ovu našu odluku'', zamolila je obitelj.

Avicii (Foto: Instagram)
Avicii: (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Krajem travnja svijet je šokirala vijest o smrti slavnog glazbenika. Njegovo tijelo pronađeno je u sobi luksuznog resorta u hotelu u Omanu, a imao je samo 28 godina. Njegova obitelj o ovom tragičnom događaju za medije je odlučila šutjeti, jedino što su u također kratkom obraćanju javnosti rekli jest da je nakon što bi odradio turneje, pokušavao pronaći balans, sreću i mir u životu. No uz najveće napore u tome nije uspio. 

Istaknuli su i da Avicii, pravim imenom Tim Bergling, nije bio stvoren za mašineriju u kojoj se našao. Naime, volio je svoje obožavatelje, ali ne i svu pozornost koju je dobivao.