Ava Sambora neodoljivo podsjeća na slavnu majku Heather Locklear.

Galerija


Manekenka Ava Sambora 21-godišnja je kći slavne glumice Heather Locklear i rokera Richieja Sambore, koja se može pohvaliti prirodnom ljepotom i genima koje je pokupila od roditelja u što se možemo uvjeriti na njezinom profilu na Instagramu.

Vezani članci Alessandra Ambrosio Umirovljena brazilska ljepotica plijenila pozornost u bikiniju koji je otkrio sve njezine draži Heather Locklear (Foto: Getty Images) Nije u stanju brinuti se sama za sebe: Prijatelji i obitelj zabrinuti za jednu od nekad najvećih glumačkih zvijezda

Tako u jednoj od posljednjih objava Ava neodoljivo podsjeća na Heather u mlađim danima. Na fotografijama pozira u bijelom bikiniju na pješčanoj plaži i velikim osmijehom na licu.

"Lijepa i slatka djevojka", "Prekrasna kao i uvijek", "Predivna poput majke", "Kao u raju", poručili su joj obožavatelji.

Ava je završila Srednju školu Viewpoint u Calabasasu 2015. godine prije nego je upisala Sveučilište Loyola Marymount u Los Angelesu. Po uzoru na majku krenula je glumačkim stopama, a prvu je ulogu snimila 2012. godine u filmu Judd Apatow "This Is 40". Uz to od malih se nogu bavi manekenstvom, karijeru je započela sa samo 3 godine kada je snimila reklamu za Loreal, a kao tinejdžerica je počela nositi modne revije.

Ava i Heather su kroz čitav život velika podrška jedna drugoj, a Ava je uz majku bila i tijekom borbe s teškom ovisnosti o alkoholu i drogama. 

Iz čipkastog topića u seksi bikini: Djevojka našeg reprezentativca pokazala čari u plićaku