Obitelj i prijatelji ne prestaju biti zabrinuti za život Heather Locklear.

Galerija


Nakon što je holivudska glumica Heather Locklear pretukla dečka i nakon što je ponovno hitno hospitalizirana, oglasila se i njena obitelj te prijatelji.

Vezani članci Heather Locklear (Foto: Profimedia) Bila je predivna plavuša i zvijezda malih ekrana, a onda je sve prokockala zbog ovisnosti Slika nije dostupna U kratkim opravicama: Tko bi i pomislio kako su mama i kći?

Oni su u velikom strahu za glumičin život poslije njenog najnovijeg psihičkog sloma.

"Heather treba pomoć. Svi žele da se osjeća bolje. Nestabilna je i ima strašnih problema, problemi s drogom i alkoholom prate je već godinama. Nitko je ne želi gledati kako prolazi kroz ovako nešto", izjavio je izvor blizak obitelji za People.

Televizijska i filmska zvijezda 90-ih godina bila je primorana potražiti profesionalnu pomoć, nakon nekoliko psihičkih slomova i uhićenja.

"Heather je bila na odvikavanju tri mjeseca i izašla je prije nekoliko mjeseci, dan prije kćerinog 21. rođendan. No posljednjih mjesec dana dotakla je dno", izjavio je obiteljski prijatelj.

Najnoviji problemi izašli su na vidjelo nakon uhićenja zbog premlaćivanja dečka i nakon što ga je izbacila iz zajedničkog doma. Dan nakon toga je hospitalizirana.

"Obitelji je jako teško. Richie je najveća potpora njihovoj kćeri Avi, koje ne prestaje biti zabrinuta za majku, komentirao je zabrinutost Heatherine kćeri Ave i bivšeg supruga, gitarista Richieja Sambore.

"Naravno da ću uvijek biti tu za Heather, a posebno za Avu. Jako sam ponosan na kćer, na snagu koju ima u ovim teškim vremenima", izjavio je Richie.

2018. godina bila je jedna od najlošijih za ovu nekadašnju filmsku ljepoticu. Problemi s uhićenjem, napadi na policajce, vožnja u pijanom stanju, uzrokovanje prometne nesreće i premlaćivanje dečka, nažalost su stvari koje su je obilježile.

Princ Harry i Meghan Markle napuštaju kraljevski dvor: Tenzije među prinčevima glavni uzrok selidbe?

Slavni holivudski redatelj Nicolas Roeg preminuo u 91. godini života

Na zasluženom odmoru: Victorijina anđelica priznala kako se često osjeća usamljeno i iscrpljeno