Asim Ugljen je na svojem Facebooku otkrio da je bio žrtva prvotravanjske šale svoje supruge Marte.

Galerija


Glumac Asim Ugljen na svojem je Facebooku objavio dirljivi status koji je posvetio supruzi Marti i u kojem je otkrio da će uskoro dobiti još jedno dijete.

Vezani članci Asim Ugljen Poslije glumica, oglasio se i naš glumac o neugodnoj situaciji s kolegom: ''Nije shvatio što mu pričam, rekao je da nisam normalan'' In Magazin: Tajna sretnih brakova - 9 Domaće zvijezde otkrile tajnu njihovog skladnog braka i bi li im partner oprostio prevaru: "Čestitao bi mi"

"Stiže mali Vatroslav Ugljen!" napisao je među ostalim, a uslijedile su brojne čestitke njegovih prijatelja i obožavatelja.

No samo nekoliko sati kasnije ponovno se javio na društvenoj mreži kako bi otkrio da je bio žrtva prvotravanjske šale.

"Ne, neću postati tata i nisam ja spalio vas, nego je Marta Bolfan Ugljen spalila mene. I to me spalila kao saveznici Dresden. J**i se." napisao je glumac na svojem Facebooku te je svojoj supruzi jasno poručio što misli o njenoj podvali, a iako su joj mnogi ispod njegovog statusa čestitali na ideji, bilo je i onih koje je razočarala vijest da ipak ne čekaju dijete.

Inače, Ugljen je u prethodnom statusu, u kojem je supruzi uputio puno ljepše riječi, otkrio kako će uskoro obilježiti 15. obljetnicu svoje ljubavi te je otkrio kako su oboje ispočetka znali da je to - to.

"Kada smo počeli hodati, vrlo brzo smo shvatili da ćemo dulje vrijeme ostati zajedno i da bi možda mogli imati djecu, dok smo mladi i puni snage, pa kud puklo da puklo", napisao je glumac koji je otac dvoje djece, sina Dina i kćeri Leile.

Pred oltar s našim reprezentativcem stala je u kratkoj vjenčanici o kojoj svi pričaju, što vi kažete na Mijin izbor?

S ovakvim bikinijem nije ni čudo da joj se dogodila mala nezgoda koju su neumorni paparazzi spremno uhvatili