nije ju štedio

Nekoliko sati nakon što je objavio predivnu vijest, domaći glumac shvatio je što mu je supruga priredila i obračunao se s njom preko Fejsa

Asim Ugljen - 2 Asim Ugljen - 2 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Asim Ugljen - 2 Galerija

Asim Ugljen je na svojem Facebooku otkrio da je bio žrtva prvotravanjske šale svoje supruge Marte.

Glumac Asim Ugljen na svojem je Facebooku objavio dirljivi status koji je posvetio supruzi Marti i u kojem je otkrio da će uskoro dobiti još jedno dijete.

Pogledaj i ovo In Magazin; Asim Ugljen - 4 ''Prvak svemira sam'' Naš poznati glumac objasnio zašto supruzi nikad ne priprema romantična iznenađenja, ali i otkrio kakav je ljubavnik!

"Stiže mali Vatroslav Ugljen!" napisao je među ostalim, a uslijedile su brojne čestitke njegovih prijatelja i obožavatelja.

No samo nekoliko sati kasnije ponovno se javio na društvenoj mreži kako bi otkrio da je bio žrtva prvotravanjske šale.

"Ne, neću postati tata i nisam ja spalio vas, nego je Marta Bolfan Ugljen spalila mene. I to me spalila kao saveznici Dresden. J**i se." napisao je glumac na svojem Facebooku te je svojoj supruzi jasno poručio što misli o njenoj podvali, a iako su joj mnogi ispod njegovog statusa čestitali na ideji, bilo je i onih koje je razočarala vijest da ipak ne čekaju dijete.

Inače, Ugljen je u prethodnom statusu, u kojem je supruzi uputio puno ljepše riječi, otkrio kako će uskoro obilježiti 15. obljetnicu svoje ljubavi te je otkrio kako su oboje ispočetka znali da je to - to.

"Kada smo počeli hodati, vrlo brzo smo shvatili da ćemo dulje vrijeme ostati zajedno i da bi možda mogli imati djecu, dok smo mladi i puni snage, pa kud puklo da puklo", napisao je glumac koji je otac dvoje djece, sina Dina i kćeri Leile.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene