sve su dobro nasmijali!

Domaći glumački par otišao na medeni mjesec nakon 10 godina braka: "Sumnjam da će biti seksa, ali nema veze"

Asim Ugljen Asim Ugljen Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen Asim Ugljen Asim Ugljen, Zvonimir Kufek i Željko Duvnjak Asim Ugljen - 4 +0 Asim Ugljen ( Foto: Facebook) Galerija

Asim Ugljen javio se na svojem Instagramu iz Pariza, u koji je sa suprugom Martom Bolfan otišao na medeni mjesec.

Glumac Asim Ugljen, kojeg trenutačno možemo gledati u seriji Nove TV "Bogu iza nogu", sa suprugom Martom Bolfan, koja je također glumica, otišao je na medeni mjesec nakon 10 godina braka.

Pogledaj i ovo In Magazin; Asim Ugljen - 4 ''Prvak svemira sam'' Naš poznati glumac objasnio zašto supruzi nikad ne priprema romantična iznenađenja, ali i otkrio kakav je ljubavnik!

Na svojem Instagramu javio se iz Pariza te se prisjetio početaka njihove veze i planova koje su tada imali, a sada su ih konačno uspjeli ostvariti.

"Prije 14 godina mi je rekla da moramo pričati. I rekla mi je da je trudna. Odsjekla su mi se koljena. Ja sam bio na prvoj godini Akademije, ona na predzadnjoj. Dvoje klinaca koji nemaju za kiflu. Progutao sam knedlu i rekao joj: 'Pa to je super.' Pogledala me ispod obrva. 'To je fakat super. Jer to će nam oboma dati snage i vjetar u leđa da damo sve od sebe za to naše dijete. Drugi će tulumariti, a mi ćemo raditi. No, sa 40 godina, kada budemo još u dobroj snazi, to dijete će biti veliko, a ja se nadam da ćemo dovoljno zaraditi da onda putujemo po svijetu, dok će drugi gurati kolica.' Nasmijala se. Nastavio sam. 'Odvest ću te u Pariz i poš***it ćemo se na vrhu Eiffelovog tornja.' Stjerala me u k***c, smijući se", prisjetio se Asim.

"Dino je došao, došla je i Leila, a mi nikad nismo otišli na medeni mjesec. Em nije bilo love, em, kad? Ali. Došlo je i to vrijeme. Klinci su veliki, naradili smo se kao dva konja, a i zaslužili smo taj medeni mjesec. Jedino kaj je došlo ranije nego sam planirao jer ću sad tek imati 39. Godinu dana sam fulao. A i sumnjam da će biti seksa na vrhu Eiffelovog, ali nema veze, preživjet ću to. Bitno je da smo otišli u Pariz. I da nam je najljepše na svijetu. Ovakav medeni mjesec sam oduvijek želio. S njom. U Parizu. Marta, volim te", zaključio je glumac svoj poduži status kojim je mnoge nasmijao, ali i raznježio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Asim Ugljen (@toorkish_coffee)

Asim je nedavno na svojem Instagramu obilježio i 15. godišnjicu ljubavi s Martom fotografijom na kojoj se ljube, a par zajedno ima dvoje djece, sina Dina i kćer Leilu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene