Ashley Graham danas je svakako najpoznatija plus-size manekenka na svijetu.

Galerija


31-godišnja manekenka Ashley Graham jedna je od najpoznatijih plus-size manekenki.

Vezani članci Ashley Graham Doživjela nezgodu kakvu si nitko ne želi, njezin video pogledalo više od 2 milijuna ljudi: "I dalje izgledaš dobro" Ashley Graham (Foto: Profimedia) Otvorila je vrata mode ženama koje nisu mršavice, a danas je zaposlenija no ikad

Preciznije, njoj ostale kolegice mogu i zahvaliti proboj u okrutni modni svijet koji je dotad preferirao samo dugonoge mršavice te uglavnom djevojke bijele boje kože.

Danas je u modnom svijetu potpuno drukčija situacija, a različitost je zastupljena kao nikad prije.

Tako je nedavno anđelica Victoria's Secreta postala ljepotica koja je rođena kao dječak, na naslovnicama i pistama sve su zastupljenije djevojke drugih boja kože, a plus-size manekenke danas su nešto sasvim normalno.

Ashley je u tom svijetu bila posebno omiljena, i među publikom i među ostalim plus-size modelima, koji su zahvaljujući njoj dobili svojih pet minuta slave. A tih "pet minuta" posebno je dobro iskoristila Ashley, koja je skupila milijune obožavatelja, ali i dolara na bankovnom računu.

Žene su ju slavile zbog promicanja stvarne ljepote, muškarci se divili njezinim raskošnim oblinama, no kao i obično, čini se kako je javnost i o njezinu izgledu počela mijenjati mišljenje, barem se tako čini prema posljednjim fotografijama koje je Ashley objavila na svom profilu na Instagramu.

Naime, manekenka je tamo podijelila nekoliko fotografija u kupaćim kostimima te dala mali uvid kako modna snimanja izgledaju iza kamere.

"Trebala bi nositi primjerenije modele jer iz ovih ti sve curi. Ovo nije nimalo privlačno", samo je jedan od komentara koji se mogao vidjeti ispod fotografija.

Naravno, bilo je i onih koji su još jednom nahvalili njezino tijelo, dok su drugi istaknuli kako ono nije zdravo. Unatoč tome, manekenka ističe kako je svakodnevni gost teretane te kako nikada neće dopustiti da ju tijelo ometa u napornim treninzima. 

Također, treba naglasiti kako su se ovi komentari javili prije njezine objave kako čeka svoje prvo dijete sa suprugom Justinom Ervinom nakon 9 godina braka, iako se na spomenutim fotografijama nije vidio trbuščić koji i nije tako mali.

Nekoć raspjevani klinac i miljenik tinejdžerica, a danas frajer nevjerojatnih mišića za kojima žene venu