Nikad zadovoljna javnost

Nekada su slavili njezine raskošne proporcije, a sada joj poručuju da sve "curi" s nje

Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +2 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Galerija

Ashley Graham danas je svakako najpoznatija plus-size manekenka na svijetu.

31-godišnja manekenka Ashley Graham jedna je od najpoznatijih plus-size manekenki.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi modeli VELIKA I SEKSI : 5 razloga zašto joj vjerujemo

Preciznije, njoj ostale kolegice mogu i zahvaliti proboj u okrutni modni svijet koji je dotad preferirao samo dugonoge mršavice te uglavnom djevojke bijele boje kože.

Danas je u modnom svijetu potpuno drukčija situacija, a različitost je zastupljena kao nikad prije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Tako je nedavno anđelica Victoria's Secreta postala ljepotica koja je rođena kao dječak, na naslovnicama i pistama sve su zastupljenije djevojke drugih boja kože, a plus-size manekenke danas su nešto sasvim normalno.

Ashley je u tom svijetu bila posebno omiljena, i među publikom i među ostalim plus-size modelima, koji su zahvaljujući njoj dobili svojih pet minuta slave. A tih "pet minuta" posebno je dobro iskoristila Ashley, koja je skupila milijune obožavatelja, ali i dolara na bankovnom računu.

Žene su ju slavile zbog promicanja stvarne ljepote, muškarci se divili njezinim raskošnim oblinama, no kao i obično, čini se kako je javnost i o njezinu izgledu počela mijenjati mišljenje, barem se tako čini prema posljednjim fotografijama koje je Ashley objavila na svom profilu na Instagramu.

Naime, manekenka je tamo podijelila nekoliko fotografija u kupaćim kostimima te dala mali uvid kako modna snimanja izgledaju iza kamere.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

"Trebala bi nositi primjerenije modele jer iz ovih ti sve curi. Ovo nije nimalo privlačno", samo je jedan od komentara koji se mogao vidjeti ispod fotografija.

Naravno, bilo je i onih koji su još jednom nahvalili njezino tijelo, dok su drugi istaknuli kako ono nije zdravo. Unatoč tome, manekenka ističe kako je svakodnevni gost teretane te kako nikada neće dopustiti da ju tijelo ometa u napornim treninzima. 

Također, treba naglasiti kako su se ovi komentari javili prije njezine objave kako čeka svoje prvo dijete sa suprugom Justinom Ervinom nakon 9 godina braka, iako se na spomenutim fotografijama nije vidio trbuščić koji i nije tako mali.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: Instagram) Zac Efron (Foto: Instagram) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: Instagram) +5 Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Celebrity Nekoć raspjevani klinac i miljenik tinejdžerica, a danas frajer nevjerojatnih mišića za kojima žene venu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene