Ashley Graham prije nekoliko je godina otvorila vrata modnog svijeta svim ženama koje nisu mršavice.

Galerija


Svi najpoznatiji plus-size modeli ovog svijeta slavu mogu zahvaliti upravo njoj.

Vezani članci Kristina Mendonca Može se ona protezati u bikiniju koliko god želi, ali prava je zvijezda u pozadini Demi Rose (Foto: Instagram) Za ovom ljepoticom raskošnih oblina uzdišu muškarci diljem svijeta, ali ona ljubi samo jednoga

31-godišnja Ashley Graham prije nekoliko je godina otvorila vrata modnog svijeta svim ženama koje nisu mršavice. Okrutnost tog svijeta poznata je odavno, kada su u pitanju izgled, starenje i kilaža, no Ashley se nije dala obeshrabriti te je pokazala da je i drugačije lijepo.

Iako u početku nije dočekana s oduševljenjem, s vremenom su se modni dizajneri, urednici i općenito javnost priviknuli da žene dolaze u različitim veličinama.

Pogađate? Ashley je danas zaposlenija no ikad, a snima sve - editorijale, kampanje, naslovnice, reklame...

Plus-size ljepotica tako se posljednjih dana nalazi u Malibuu gdje je snimila editorijal u kupaćim kostimima, a još je jednom pokazala kako nema problema s isticanjem nesavršenosti na tijelu koje druge žene često panično skrivaju.

Čitavo vrijeme Ashley nije skidala osmijeh s lica, a njemu svakako pridonosi i bračna sreća sa suprugom Justinom Ervinom s kojim je u braku od 2010. godine, Par se vjenčao nakon godinu dana veze i prvog susrta u crkvi, a oboje su se čuvali do braka. Kasnije su otkrili kako nisu požalili takvu odluku, a dan danas izgledaju sretno i zaljubljeno kao i prvog dana. 

U Zagreb stigla ljepotica koju prati više od pola milijuna ljudi, naletjela je i na svoju zlatnu dragu

Borna na event stigla bez grudnjaka, ali je srećom tamo pronašla jedan koji joj odgovara