Ana Rucner predstavila je novi album, a na promociji ju je podržao bivši suprug Vlado Kalember te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Galerija


Violončelistica Ana Rucner je u Zagrebu promovirala svoj novi album "Croatian Heritage", a okupila je brojna poznata lica.

Vezani članci Ana Rucner (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Naša poznata glazbenica pokazala veliku hrabrost uskakanjem u uski, kožni kombinezon Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Domaćem paru nije presudila razlika od 30 godina, no nešto jest. Ipak, danas su bliski prijatelji

Anu je došao podržati i njezin bivši suprug Vlado Kalember, s kojim je glazbenica ostala u sjajnim odnosima. Kalember je u nedavnom intervjuu istakuo kako on i Ana imaju nešto najljepše, a to je dijete. Smatra da su u svemu bili odlični, no ipak je tu bilo različitosti. Slavni bivši par i dalje je u dobrim odnosima te ih se često može vidjeti zajedno.

Osim bivšeg supruga, Anu je podržao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a našla su se tu i još neka slavna lica. Sandi Cenov i Alka Vuica samo su neki od glazbenika koji su došli podržati svoju slavnu kolegicu.

Mlada milijarderka u zavodljivoj pozi sa sestrom pokazala (pre)bujne obline, a negira bilo kakve zahvate