Skrivaju privatni život

Tajila je da čeka treće dijete s latino zavodnikom, a sada je objavila njihove preslatke fotografije

Anna Kournikova (Foto: Instagram) Anna Kournikova (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Kournikova (Foto: Instagram) Anna Kournikova (Foto: Instagram) +0 Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Galerija

Kćeri Anne Kournikove i Enriquea Iglesiasa proslavila je prvi rođendan.

Umirovljena tenisačica Anna Kournikova uživa u predivnim danima majčinstva i odgoju djece koje je dobila s pjevačem Enriqueom Iglesiasom.

Pogledaj i ovo showbuzz sedmomjesečna mary Krili su njeno rođenje, a nekad najljepša sportašica sada je objavila preslatku fotografiju kćerkice: "Tvoja blizanka"

Iako je posljednju trudnoću s djevojčicom Mary tajila od javnosti, na društvenim mrežama objavljuje neke zajedničke obiteljske trenutke pa je tako podijelila i fotografiju kćerina prvog rođendana. Nešto kasnije objavila je i video u kojem se vide kako uživaju u sunačnom danu dok sjede u dvorištu ispred kuće u Miamiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

39-godišnja Anna i 45-godišnji Enrique osim Mary roditelji su i 3-godišnjih bliznaca Lucy i Nicholasa. Par je zajedno od 2001. godine, a počeli su izlaziti nakon što se ona pojavila u spotu za njegovu pjesmu "Escape".

Prije latino zavodnika ljubila je bivšeg NHL igrača Paveča Burea, pričalo se da su se bili i vjenčali, iako to nikada službeno nije bilo potvrđeno.

Glasine o njihovim zarukama krenule su 2004. godine, no par nikada nije to potvrdio, ali ni negirao. Već nekoliko godina kasnije njihovi su obožavatelji krenuli nagađati da su se vjenčali te rastali, a bivša tenisačica to je potkrijepila i izjavama.

"Rastavljeni smo. Sada sam sama, no to mi je u redu", rekla je Anna kratko 2007. godine za časopis People.

Ipak, njihov glasnogovornik demantirao je sve navode te je istaknuo kako su Anna i Enrique i dalje zajedno, a na Instagramu ima napisano i njegovo prezime uz svoje. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 4 +5 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner iznenadila pratitelje fotkama s voljenom osobom: "Hvala ti za ljubav!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene