Ovako se to radi! Anka Mrak-Taritaš iskoristila je zezanciju na svoj račun i dokazala da je zaista 'mrak'.


Anka Mrak-Taritaš zna prihvatiti zezanciju na svoj račun, što je dokazala više puta. Nakon što je zabavila ekipu na internetu, noseći sunčane naočale u Saboru, zafrkanciju je prihvatila i podijelila na svom Twitter profilu. Njena fotografija s napisom "Ono kad si u afteru, a neko te pila sa povredom poslovnika", nasmijala je jučer Hrvatsku, ali i samu Mrak-Taritaš.

Vezani članci Plakati u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Bandića prijavili DIP-u: Usred kampanje za izbore, Grad Zagreb postavlja plakate na kojima hvali sam sebe Anka Mrak Taritaš (Foto: Dnevnik.hr) "Nakon izbora šestog člana DIP-a, HDZ-ovaca će biti ko Kineza": Oporba nezadovoljna zbog odabira kandidata

Gospođa, naravno, ima opravdan razlog zašto nosi naočale u zatvorenom prostoru, a šalu je nastavila i danas! Naime, jutros je posjetila Sajam zimnice i autohtonih proizvoda na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, a uz fotografije sa sajma je poručila: "After aftera na 2. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda..."! Anka je zaista mrak!