449548
449548
449548
449548
449548

SASVIM OSOBNO Anka Mrak Taritaš progovorila o svojim studentskim danima i obitelji!

  • , 08.09.2016., 22:15
  • Autor:
  • komentara

Tijekom studija, Anka Mrak Taritaš bila je spremna na veliki životni zaokret. Osim politike, uživa u kuhanju i heklanju te slikanju.

 
 
 
 
Anka Mrak Taritaš sasvim osobno (Video: IN magazin)
Anka Mrak Taritaš sasvim osobno (Video: IN magazin)

Politika i arhitektura na jednoj strani, a na drugoj kuhanje, heklanje i slikanje. Sve su to omiljene aktivnosti bivše ministrice Anke Mrak Taritaš. Naša kamera zavirila je u njezin dom pa smo s ovom političarkom razgovarali o njezinim sinovima i jedrenju. Otkrila nam je i jednu svoju veliku neostvarenu želju.

'Volim da mi je uredno i čisto, moj mlađi sin kaže da je to već rubno. Volim da je doma toplo, ugodno, da mi dođu prijatelji. Mlađi sin me dočekao u nedjelju jer je htio razgovarati o problemu svog prijatelja, što je zapravo lijepo. Drago mi je da moji dečki još uvijek imaju potrebu razgovarati', priča Mrak Taritaš.

Tijekom studija, ova HNS-ova zastupnica razmišljala je o životnom zaokretu. Studij arhitekture htjela je zamijeniti režijom, no odustala je. Danas želi politiku približiti mladima.

Anka Mrak Taritaš (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell)

'Mladi ljudi će reći da je politika zagađena, da su svi političari isti, da se ništa ne može promijenit , idu nerado na izbor, ne aktiviraju se. Ovaj rad na društvenim mrežama je bio radi toga. Da se pokaže da može bit zabavna, duhovita, drugačija' kaže političarka.

Iz takvog razmišljanja je i nastao slogan'Anka je mrak', ali i brojni drugi filmići na njezinoj društvenoj mreži. No šale na vlastiti račun ne staju samo na tome. Rado se Mrak Taritaš dotakne i svojeg rednog broja na listi Narodne koalicije za predstojeće izbore: 'Ja sam i u prošloj kampanji rekla da je ona osmica okruglasta kao i ja i sad sam rekla, dva put je dva put iako znam iz kojeg je vica. A jednako tako sam rekla da je 8 moj broj, nije se ona promijenila, nisam ni ja'.

Anka Mrak Taritaš (Foto: Twitter)

A, ako joj se ne ostvare želje u političkoj karijeri, kaže, barem će imati nešto više vremena pa obiteljski ručak neće biti samo nedjeljom.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se