Divna vijest!

Anja Alavanja objavila da je rodila i podijelila preslatke fotke sa svojim trećim sinom: "Novi frajer je u gradu"

Anja Alavanja Anja Alavanja Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja Anja Alavanja Story Super Nova Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) +0 Anja Alavanja (Foto: Instagram) Galerija

Anja Alavanja je na Instagramu objavila fotografije na kojima u naručju drži novorođenog sina uz koje je otkrila da je postala mama treći put.

Voditeljica Anja Alavanja na svojem je Instagramu otkrila da je rodila sina, a objavila je i njegove prve fotke.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) "Ženo zgodna!" Devet mjeseci nakon trećeg poroda naša voditeljica izgleda kao da nikad nije rodila, u badiću je zasjenila i poznatu znamenitost!

"Urbi et orbi; novi frajer je u gradu! Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu. I da ne razočaram svog prijatelja, koji se voli rugati entuzijastičnim objavama friških roditelja; dug je 50 cm, težak 3 150 grama", napisala je voditeljica pored fotki na kojima je pozirala s novorođenim sinčićem u naručju uz koju je dodala i hešteg "treće pa muško".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjaromac)

Pratitelji su joj u kamatarima čestitali na prinovi, a mnogi su joj poručili i da na fotkama izgleda predivno.

Anja je sina dobila s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem s kojim je vezu započela nakon razvoda od glazbenika Željka Romca. Voditeljica je čak pet mjeseci od javnosti uspješno skrivala da je trudna, a sretnu vijest potvrdila je početkom veljače za Story.

"Malo sam se nadala curici, no bit će opet dečko", priznala nam je voditeljica kada se doznalo da je trudna, no dodala je i da je presretna zbog trudnoće te da se i njezini sinovi Jakov i Ivor, koje je dobila u braku s bivšim, vesele novom braci.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +2 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Celebrity Vlatka Pokos pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, a otkrila je i s kim je uživala prošlog ljeta

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) +7 Monica Bellucci (Foto: Instagram) Celebrity Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene