Anja Alavanja je na Instagramu objavila fotografije na kojima u naručju drži novorođenog sina uz koje je otkrila da je postala mama treći put.

Galerija


Voditeljica Anja Alavanja na svojem je Instagramu otkrila da je rodila sina, a objavila je i njegove prve fotke.

Vezani članci Anja Alavanja Naša voditeljica ponovno ljubi, a otkrila je i još jednu predivnu vijest: "To može značiti samo jedno - sreću i ljubav" Anja Alavanja i Željko Romac Naša voditeljica tek je sada potvrdila da se rastala prije godinu dana: ''Nisam se imala potrebu oglašavati''

"Urbi et orbi; novi frajer je u gradu! Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu. I da ne razočaram svog prijatelja, koji se voli rugati entuzijastičnim objavama friških roditelja; dug je 50 cm, težak 3 150 grama", napisala je voditeljica pored fotki na kojima je pozirala s novorođenim sinčićem u naručju uz koju je dodala i hešteg "treće pa muško".

Pratitelji su joj u kamatarima čestitali na prinovi, a mnogi su joj poručili i da na fotkama izgleda predivno.

Anja je sina dobila s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem s kojim je vezu započela nakon razvoda od glazbenika Željka Romca. Voditeljica je čak pet mjeseci od javnosti uspješno skrivala da je trudna, a sretnu vijest potvrdila je početkom veljače za Story.

"Malo sam se nadala curici, no bit će opet dečko", priznala nam je voditeljica kada se doznalo da je trudna, no dodala je i da je presretna zbog trudnoće te da se i njezini sinovi Jakov i Ivor, koje je dobila u braku s bivšim, vesele novom braci.

Vlatka Pokos pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, a otkrila je i s kim je uživala prošlog ljeta

Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi