Anja Alavanja ispričala da joj je trudnoća uredna i da još ne pomišlja na porodiljni te da se njezini sinovi iz prvog braka raduju bebi.

Galerija


Anja Alavanja (38) nakon razvoda od glazbenika Željka Romca (53), s kojim ima dva sina, u vezi je s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) s kojim očekuje sina.

Vezani članci Anja Alavanja - 1 Naša trudna voditeljica nasmijala fotkom sa Straduna: "Da baka ima Instagram, dobila bih po nosu" Anja Alavanja i Željko Romac Naša voditeljica tek je sada potvrdila da se rastala prije godinu dana: ''Nisam se imala potrebu oglašavati''

Voditeljica je otkrila da se osjeća jako dobro u trećoj trudnoći i još ima puno energije. "Jedino sve teže oblačim i vežem tenisice. Valjda neću biti jedna od onih trudnica koja zadnjih par mjeseci hoda u natikačama preko čarape. Sada ih potpuno razumijem...", ispričala je Anja za Story

Kaže da se njezini sinovi Jakov (9) i Ivor (5) raduju bebi i sve više ispituju, a njezina trudnoća je uredna i još ne pomišlja na porodiljni. "Mučnine sam imala prva tri mjeseca, ali ništa strašno. Sad samo razmišljam što bih jela, a da se do porođaja baš ne pretvorim u slonicu", rekla je voditeljica kojoj je termin poroda potkraj svibnja. 

Anja je ispričala i jesu li ona i partner Vedran odlučili kako će nazvati sina. "Znamo da je dečkić. Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti...", istaknula je Alavanja koja lagano kreće s kupovinom i nabavljanjem stvari za bebu. 

Podsjetimo, Anja je početkom 2021. otkrila kako već godinu dana nije u braku s Romcem, za kojeg se udala 2011. na Mauricijusu. Bivši supružnici nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, ponajviše radi njihove djece, koja su im, kako kažu, prioritet.

Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

Karleuša još jednim upečatljivim izdanjem uspjela nadmašiti samu sebe, morate vidjeti ovu haljinu sa stražnje strane