Već se dugo nagađa kako je brak Angelina i Brada u krizi, ali oni svaki put dokažu suprotno. Sada nova afera potresa zvjezdani par.


Mediji već duže vremena nagađaju kako u braku planetarno popularnog para Angeline Jolie i Brada Pitta stvari nisu u baš najboljem redu. Najprije je izbio skandal kada su svjetski mediji objavili kako je Brad ljubovao s muškarcima, onda su pisali o tome kako je varao Angelinu, a sada izgleda, ona vara njega.

Vezani članci Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie najstarijeg sina posvojila je kad je imao samo 7 mjeseci, pogledajte kako izgleda danas Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Holivudski skandal bez premca: On se razvodio, a za sve je bila kriva udana francuska zavodnica?

Vrlo je vjerojatno kako je ovo samo još jedna trač, ali priča ide ovako. Angelina se nalazi u Kambodži gdje snima film 'First they killed my father', a Brada je navodno prevarila, ni manje ni više, na filmskom setu. 'National Enquirer' prenosi kako je jedan od radnika na setu ispričao da Angelina i jedan od snimatelja otvoreno, cijelo vrijeme flertuju.

Jednom su prilikom jednostavno nestali, a Angelina se vratila s velikom osmijehom. Budimo realni, to može značiti bilo što. PR slavnog para još se nije oglasio povodom ovih događanja, ali se priča kako je Brad dlučio napustiti Angelinu i preseliti se u Englesku.

Vrlo je vjerojatno da ćemo uskoro čuti i drugu stranu priče, jer ovo nije prvi put da se piše o problemima u njihovom braku.