Na tapeti

Procurili novi mailovi o Angelini Jolie: 'Ona je potpuno luda!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkada su u javnost procurili mailovi iz Sony korporacije, na tapeti se našla Angelina Jolie – i to drugi put.

Nema biznisa do showbiznisa, no to je i pravi težak rad. Uspjeti u Hollywoodu nije lako, a velike korporacije ulažu velike novce u nove filmove i glumce i očekuju da im se ulaganje i isplati. U nizu mailova koji je procurio u javnost, na meti se našla Angelina Jolie.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Ovo je najluđa FOTKA dana - srele se Angelina i njezina 'hejterica'

Omiljena glumica današnjice koja sada vodi i uspješnu karijeru redateljice, u novim je mailovima nazvana potpuno ludom – i to od strane producenta Scotta Rudina. Izgleda kako je Joli rekla Rudinu i glavešinama u Sony studiju kojeg vodi Amy Pascal kako želi snimiti novu verziju Kleopatre. To naravno znači i puno novaca, a osim što su smatrali kako je ona 'potpuno sišla s uma' htjeli su da Jolie preuzme snimanje novog filma temeljenog na Shakespearovoj drami klasičnoj tragediji o Antoniju i Kleopatri, piše Daily Mail.

Vijest stiže nekoliko tjedana nakon što je u javnost procurilo kako je Pascal nazvala slavnu glumicu 'razmaženim i netalentiranim derištem'
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene