Ogorčeni odvjetnik

Tuži film 'Vuk s Wall Streeta' jer su se rugali njegovoj frizuri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrew Greene traži povlačenje filma 'Vuk s Wall Streeta' iz kina jer su ga prikazali kao kriminala, ovisnika, izopačenika i bez imalo moralnih načela.

Prvog dana kad je počeo raditi u LF Rothschildu, brokerskoj kući na Wall Streetu, mladom početniku Jordanu Belfortu nadređeni je rekao: 'Manji si od makova zrna'. Njegov talent za brbljanje, uvjeravanje ljudi i trgovanje dovelo ga je na mjesta za koja nije ni očekivao.

'Ne zanima me tko će dobiti ulogu, ubit ću ga i onda ću ja glumiti tu ulogu.'

 S 26 godina postao je multimilijunaš, danju je zarađivao tisuće dolara na minutu radeći u 'bojler sobama' koje su pumpale dionice, a noću ih trošio na zabavu. Droga, žene i luksuz bili su dio njegovog života, ali je uspio izgubiti sve. U 36. godini završio je u zatvoru zbog pranja novca i prijevare klijenata. I opet je bio poput makova zrna.

Naravno, o svemu je napisao knjigu pod nazivom 'The Wolf of Wall Street'. A danas je film koji prati radnju života slavnog brokera završio na vrhu svjetskih ljestvica.

Iako su brojni oduševljeni, našli su se i oni kojima ne odgovara uspjeh ovog filma.

Andrew Greene dugogodišnji je prijatelj Jordana Belforta i bio je na čelu kompanije koju je Belford osnovao 90-tih godina.

Danas je Green pokrenuo tužbu u kojoj traži 139 milijuna kuna odštete jer su ga u filmu prikazali kao kriminala, ovisnika, izopačenika i bez imalo moralnih načela. Također, traži povlačenje filma iz kina.

U filmu je Greena utjelovio glumac P.J. Byrne glumeći Nickyja 'Rugrat' Koskoffa, piše CNN.

Najviše ga smetaju scene u kojima je prikazan kao bezosjećajni gad kao u sceni gdje svojoj kolegici a posla brije glavu. Smeta ga i to što je prikazan kao ovisnik i drogeraš, promiskuitetnog ponašanja i zbog seksa s prostitutkama.

Njegov nadimak u stvarnom životu je 'Wigwam' jer često nosi perike. U filmu, Nickyju se svi rugaju jer nosi čudni tupe na glavi pa se Green osjetio prozvan i na tom području.

Tvrdi da je film naštetio njegovom profesionalnom i privatnom životu i reputaciji prikazavši ga na pogrdan način.

Paramount Pictures nisu komentirali cijeli događaj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene