Andrej Kramarić i Mia Ćurković vjenčali su se u srijedu popodne u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici.

Galerija


Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom trenutačno čeka i svoje prvo dijete.

Vezani članci Dejan Lovren i Andrej Kramarić - 1 Lovren i Kramarić skupa na fotki pravi su melem za ženske oči, ali Dejan je Andreju zabranio nešto za sljedeće fotkanje! Andrej Kramarić - 3 Romantični potez Andreja Kramarića osvojio sve, no neki su imali neobičan zahtjev za njega

Par se vjenčao u srijedu popodne Zagrebu u Gradskoj vijećnici u nazočnosti najužih članova obitelji, kako je nogometaš najavio ranije kada je za Večernji list otkrio da će postati tata.

Presretna mladence pred vijećnicom su dočekali fotografi koji su zabilježili trenutke prije i nakon vjenčanja. Lijepa mladenka odabrala je neobičnu kratku vjenčanicu te je kosu ukrasila cvjetnim vijencem, dok je mladoženja nosio klasično muško odijelo s leptir-mašnom.

Mijin trudnički trbuh na fotkama se još ne nazire, a poznato je da bi trebala roditi na jesen.

Podsjetimo, Andrej i Mia u vezi su od 2017. godine, a nogometaš je svojedobno progovorio kako su se upoznali.

"Još otprije nju su poznavali moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja prije nisam vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju i pitao najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on se počeo smijati jer mu nije bilo jasno kako je ne poznajem. Krenulo je polako, a upoznavanja s roditeljima i prijateljima nije bilo jer je to već bilo odrađeno", ispričao je za magazin Story.

Mia se prošle godine preselila k Andreju u Heidelberg nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu, a već se tada počelo šuškati da bi uskoro mogli stati pred oltar.

Za razliku od većine djevojaka nogometaša, Mia nema profil na Instagramu, no zato Andrej često na svojem profilu objavljuje njihove zajedničke fotke.

Svi znaju sadašnju suprugu Željka Joksimovića, no rijetki znaju kako izgleda njegova bivša, evo tko je ona!

Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima