Nakon jučerašnjih vijesti o njegovoj nezgodi, Andrea Bocelli poručio je putem društvenih mreža da se dobro osjeća, a nakon Celebrity Fight Night iduća postaja uskoro će biti Zagreb


Iako je svijet jučer strelovitom brzinom obišla vijest o padu s konja i hitnoj hospitalizaciji Andree Bocellija, strah da su tenorove ozljede opasne po život srećom se pokazao neosnovanim. Tenor, koji je prošlog tjedna nastupao u rimskom Koloseumu u sklopu humanitarnog događanja Celebrity Fight Night, obožavateljima je uputio umirujuću poruku putem društvenih mreža kako se dobro osjeća.

Vezani članci Andrea Bocelli, Veronica Berti Upoznali su se kad je ona imala 18, a on 44: On kaže da su velike razlike u godinama tradicija u njegovoj obitelji Andrea Bocelli i Veronica Berti Zaljubili su se kada je njoj bilo samo 18, a njemu 43 godine: "Velika razlika nam je samo olakšala stvari"

„U prvom trenutku nas je, priznajemo, preplašila vijest o nezgodi g. Bocellija, no srećom sve je dobro završilo. Njegovi menadžeri javili su nam da je otpušten na kućnu njegu te da nam svima zahvaljujena brizi. Nove ga poslovne obaveze očekuju – već u ponedjeljak nastupa u Jordanu, a potom slijede pripreme za ostale nastupe, među kojima je i onaj u zagrebačkoj Areni 10.ožujka sljedeće godine.“ – poručio je Alen Ključe, organizator koncerta Bocellija u Zagrebu.

Prošlog tjedna Bocelli je nastupio na humanitarnoj gala večeri Celebrity Fight Night, koja već tradicionalno okuplja svjetski poznate osobe, a ove je godine ugostila glazbene zvijezde kao što su Elton John, Steven Tyler, David Foster, Sumi Jo, Chris Botti, ali i hrvatski čelisti 2CELLOS. Snimka Bocellijevog nastupa bit će prikazana večeras putem talijanskog televizijskog kanala Rai Uno.

Ime ovog talijanskog tenora uvijek jamči jedinstveno i vrhunski producirano glazbeno događanje, stoga ne čudi velik interes za njegov zagrebački nastup. Najavljeni repertoar uistinu je impresivan, a naglasak će ipak biti na ljubavnim pjesmama, kako nesumnjivo i priliči ukusu brojnih dama koje će povodom Međunarodnog dana žena nazočiti ovom glazbenom spektaklu.