Vole se i to je to

Ni velika razlika u godinama ni njegov hendikep nisu presudili velikoj ljubavi, osvojio ju u samo jednoj večeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Bocelli i Veronica Berti odmaraju se na luksuznoj jahti u Italiji.

Slavni talijanski tenor Andrea Bocelli uživa u svom ljetnom odmoru nakon što se uspješno oporavio od koronavirusa, pa s obitelji uiživa na svojoj luksuznoj jahti uz obalu Sardinije.

Pogledaj i ovo Andrea Bocelli i Veronica Berti Razlika u godinama im ne smeta! Preselili su jedno k drugom čim su se upoznali, a malo tko zna kako uopće izgleda supruga najpoznatijeg svjetskog opernog tenora!

61-godišnji Andrea i njegova 36-godišnja supruga Veronica Berti snimljeni su na palubi broda, pri čemu je lijepa Talijanka pokazala u zavidnu figuru u žutom bikiniju.

Andrea je u svibnju ove godine objavio vijest da se u ožujku bio zarazio koronavirusom, ali da se istog mjeseca i oporavio. Nakon svega u svrhe istraživanja odlučio je darovati krvnu plazmu kako bi se pronašao što učinkovitiji način borbe protiv bolesti.

U teškim vremenima najveća mu je podrška bila 26 godina mlađa supruga Veronica, koju je upoznao 2002. godine na jednoj zabavi kada je ona imala 18, a on 44 godine. Čim ju je sreo, odmah joj je otpjevao ariju, što je nju osvojilo na prvu. Te godine kada je upoznao Veronicu Andrea se razveo od Enrice Cenzatti, s kojom je dobio sinove.

Par je 2012. dobio kćer Virginiju i to su proslavili zajedničkom izvedbom ljubavne skladbe "Qualche Stupido". Dvije godine kasnije, 21. ožujka 2014. vjenčali su se u svetištu Madonne di Montenero u Toskani, a taj su datum odabrali jer je tada njihovoj kćeri rođendan.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Instagram) +0 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene