Andrea Bocelli i Veronica Berti upoznali su se na jednoj zabavi kada je ona imala samo 18 godina. Osvojio ju je kada joj je otpjevao ariju.

Galerija


Slavni operni pjevač Andrea Bocelli (61) i njegova 26 godina mlađa supruga Veronica Berti dane provode ljetujući s obitelji u talijanskom odmaralištu Portofinu. 

Vezani članci Andrea Bocelli i Veronica Berti Zaljubili su se kada je njoj bilo samo 18, a njemu 43 godine: "Velika razlika nam je samo olakšala stvari" Andrea Bocelli i novinarka Nove TV Petra Fabian Kapov (Foto: PR) - 1 Život velikog tenora kao roman: Majci su rekli da ga pobaci, oslijepio je s 12... Nije se predao i postao je najveći

Na luksuznu jahtu poveli su kćer Virginiju (8) i Bocellijeve sinove iz prvog braka, pjevača Mattea (22) i pijanista Amosa (25). Neko vrijeme svi su se kupali u moru, a potom su sjeli za stol dok je Andrea zasvirao klavir. 

Supruga talijanskog slavuja Veronica privlačila je pozornost u minijaturnom, svjetlucavom bikiniju u kojem je pokazala istrenirano tijelo. Inače, ona i Andrea u braku su od 2014., a zaljubili su se dok je Berti radila za pjevača kao menadžerica. 

Svojedobno je Bocelli ispričao kako je njihov brak započeo već kada su se upoznali na jednoj zabavi 2002. i kada je ona imala 18, a on 44 godine. On joj je odmah otpjevao ariju, što je nju osvojilo. Godine kada je upoznao Veronicu Andrea se razveo od Enrice Cenzatti (51), s kojom je dobio sinove. 

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri", prisjetio se Bocelli upoznavanja sa suprugom. Nikada se nije zabrinjavao njihovom razlikom u godinama i objasnio je kako su velike dobne razlike tradicija u njegovoj obitelji. 

"Između mojih roditelja također je velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a dobna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", rekao je operni pjevač. Dodao je kako je ono što ga najviše povezuje sa suprugom Veronicom upravo glazba.

Par je 2012. dobio kćer Virginiju i to su proslavili zajedničkom izvedbom ljubavne skladbe "Qualche Stupido". Dvije godine kasnije, 21. ožujka 2014. vjenčali su se u svetištu Madonne di Montenero u Toskani, a taj su datum odabrali jer je tada njihovoj kćeri rođendan. 

Andrea i Veronica žive u Toskani i ove godine posvetili su se kroz njegov humanitarni fond borbi protiv koronavirusa. Inače, talijanski slavuj rekao je da je i sam prebolio tu bolest, kao i njegova supruga, no nije to odmah znao. 

Otkrivaju se detalji o tragičnoj smrti glumice: Priča njezina sina tjera suze na oči, evo što je rekao policiji

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju