Poznata glazbenica prije 12 godina izgledala je potpuno drugačije.


Već smo navikli gledati vitku i mršavu Anđu Marić. No, za one koji su se zapitali kako bi izgledala da ima koji kilogram viška, Anđa je spremno uzvratila. Objavila je fotografiju na kojoj ima čak 90 kilograma. Ne, nije riječ o šali, već o trudničkom razdoblju života. Fotka je nastala prije 12 godina, kada je Anđa bila u visokom stupnju trudnoće. Glazbenica je na fotki koju je objavila na svom Instagram profilu u kupaćem kostimu, a sretni trenutak zabilježen je u Primoštenu.

 

This fatlady is me, highly pregnant. I had 90kg!!! Miladojka

A photo posted by andjamarics (@andjamarics) on

Vezani članci Anđa Marić Anđa Marić objavila fotografiju iz bolničkog kreveta: Godinama se bori s multiplom sklerozom, a evo što joj uvijek popravi raspoloženje Slika nije dostupna Bivši suprug tvrdi da je nestabilna, želi skrbništvo i 200 eura alimentacije!

Anđa je tada bila u braku s Primožem Dolničarom s kojim je dobila sina Gašpara. Od tog trenutka prošlo je puno godina tijekom kojih je Anđa proživjela brojne nedaće. Od razvoda, borbe za skrbništvom pa sve do njezine bitke s opakom bolesti, multiplom sklerozom. Neumorna i optimistična Anđa sve je uspijela prebroditi i dalje zadržati osmjeh na licu baš kao što ga je imala prije 12 godina.