Šest godina

BORBA JE GOTOVA Anđa Marić dobila skrbništvo nad sinom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na sudu u Sloveniji, Anđa Marić borila se šest godina za skrbništvo nad sinom Gašperom. Konačno je dobila i, kaže, odlično se osjeća.

Nakon višegodišnje bitke na slovenskom sudu, Anđa Marić je uspjela. Naime, dobila je skrbništvo nad sinom Gašperom, i time zatvorila stranicu najdramatičnije životne faze.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

U intervjuu je izjavila kako je bila spremna čak i na međunarodni incident, samo da joj ne uzmu sina. Sretna što se sve završilo, sada može, kaže, nastaviti život bez tereta.

'Gašper je bio presretan kad smo mu rekli da sam dobila. Sad se osjećamo kao da smo tek počeli živjeti, kao da smo skinuli ruksake pune kamenja i možemo hodati. Osjećam se kao da sam cijele tridesete bila u nekom lošem mraku, nekoj tami samookrivljavanja - odabrala pogrešnog partnera, zeznula samu sebe - i sad napokon osjećam da izlazim iz te loše faze. Odlično se osjećam i prvi put sam znatiželjna što će se dogoditi', rekla je Anđa Marić za Story.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene