Anamarija Asanović podijelila je fotografiju s ocem Aljošom Asanović koji je nedavno napustio svoju poziciju u Hrvatskom nogometnom savezu.

Galerija


Anamarija Asanović objavila je na Instagramu fotografiju sa svojim ocem Aljošom Asanovićem (55) što inače rijetko čini. 

"Sretan put, tata", napisala je modna dizajnerica. Naime, bivši Vatreni putuje u Zambiju kako bi trenirao nogometnu reprezentaciju te zemlje i zbog toga je napustio poziciju instruktora za dijasporu Hrvatskog nogometnog saveza. 

To je novi trenerski izazov za Asanovića jer je riječ o reprezentaciji koja je 87. na Fifinoj ljestvici, a za izbornika ga je predložio Davor Šuker. 

Anamarijini pratitelji su poželjeli sreću njezinom ocu, a neki su komentirali koliko su slični. "Ista otac", "Predivni ste", napisali su. 

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

"Bila mi je velika čast raditi u Hrvatskom nogometnom savezu, ali došlo je vrijeme za nove izazove u mojoj trenerskoj karijeri. Zahvaljujem Davoru Šukeru na preporuci i čelnicima Zambijskog nogometnog saveza na ukazanom povjerenju, već u rujnu me očekuju prve obaveze na novoj funkciji. Naravno, zahvaljujem čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza koji su mi cijelo vrijeme bili podrška i svim kolegama i suradnicima na odličnoj suradnji", rekao je Aljoša o svojoj novoj izborničkoj poziciji. 

Inače, Asanović ima kćer Anamariju i sina Antonija, a njih je dobio s Katarinom Marasović, kojom se oženio 1988. O krahu njihova braka pisalo se još 2017. kada je Aljošina supruga promijenila prezime na društvenoj mreži u djevojačko.

Usto, domaći su mediji izvijestili da se on iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike.

Bila je na više od 360 zahvata, eksplodirali su joj dijelovi tijela i uništeni mišići pa je osuđena na posjete kirurgu do kraja života: "Čudo je što sam tako dugo poživjela"

Bila je glavna atrakcija na plaži, u tangicama samouvjereno šetala, a nema tko se nije okrenuo u njezinom smjeru