Ženske snage showa

Koliko ljepote na jednom mjestu: Fotografija koja je na društvenim mrežama izazvala oduševljenje!

Ana Vučak Veljača (Foto:Instagram) Ana Vučak Veljača (Foto:Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ana Vučak Veljača (Foto:Instagram) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ana Vučak Veljača (Foto: Instagram) Ana Vučak Veljača (Foto: Instagram) Ana Vučak Veljača (Foto: Instagram) Ana Vučak Veljača (Foto: Instagram) Ana Vučak Veljača (Foto: Instagram) Ana Vučak Veljača (Foto: Instagram) Ana Vučak Veljača (Foto: Instagram) +0 Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Galerija

Ana Vučak Veljača objavila fotografiju s kolegicama iz showa "Ples sa zvijezdama".

Glumica Ana Vučak Veljača, koju imamo prilike gledati kao jednu od natjecateljica showa "Plesa sa zvijezdama" podijelila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s ostalim natjecateljicama i pokazala koliko se ljepote može naći na jednom mjestu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Vučak Veljača (@ana.vucak.veljaca) on

Pogledaj i ovo Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Dobitne kombinacije! Seksi prorezi i vitke noge: Izazovni kostimi zgodnih dama o kojima se danas priča!

"Ženske snage showa", napisala je Ana uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira s Ecijom Ojdanić, Nives Celzijus, Sonjom Kovač, Viktorijom Đonlić i Josipom Pavičić Berardini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Vučak Veljača (@ana.vucak.veljaca) on

Ana i njezin plesni partner Mario Ožbolt najmlađi su par u showu, a u prvoj emisiji otplesali su jive. Pritom se Ani dogodilo ono čega se najviše pribojavala. Naime, u jednom se trenutku nezgodno poskliznula i pala, no žiri joj je poručio da ne očajava zbog toga.

"Ne uzrujavaj se uopće što si pala, jako si talentirana! No talent nije sve, u jiveu bih voljela više vidjeti da skakućete, ali sve u svemu, dobro je bilo'', Tamara je Ani uputila riječi podrške.

Nicolas Quesnoit čak se i našalio na Anin račun te ju opisao kao ''tiha voda brege dere''. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 +6 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Celebrity Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene