Ana Vučak Veljača objavila fotografiju s kolegicama iz showa "Ples sa zvijezdama".

Galerija


Glumica Ana Vučak Veljača, koju imamo prilike gledati kao jednu od natjecateljica showa "Plesa sa zvijezdama" podijelila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s ostalim natjecateljicama i pokazala koliko se ljepote može naći na jednom mjestu.

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus oglasila se nakon seksi rumbe: ''A sad vam moram nešto priznati...'' Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Seksi prorezi i vitke noge: Izazovni kostimi zgodnih dama o kojima se danas priča!

"Ženske snage showa", napisala je Ana uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira s Ecijom Ojdanić, Nives Celzijus, Sonjom Kovač, Viktorijom Đonlić i Josipom Pavičić Berardini.

Ana i njezin plesni partner Mario Ožbolt najmlađi su par u showu, a u prvoj emisiji otplesali su jive. Pritom se Ani dogodilo ono čega se najviše pribojavala. Naime, u jednom se trenutku nezgodno poskliznula i pala, no žiri joj je poručio da ne očajava zbog toga.

"Ne uzrujavaj se uopće što si pala, jako si talentirana! No talent nije sve, u jiveu bih voljela više vidjeti da skakućete, ali sve u svemu, dobro je bilo'', Tamara je Ani uputila riječi podrške.

Nicolas Quesnoit čak se i našalio na Anin račun te ju opisao kao ''tiha voda brege dere''. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju