Ana Rucner je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira s kraljevskim pitonom.

Galerija


Najpoznatija domaća violončelistica Ana Rucner (38) društvene mreže uglavnom koristi za promociju svoje glazbe, no sada je svoje pratitelje iznenadila prizorom koji se mnogima nije svidio.

Vezani članci Ana Rucner i Vlado Kalember Ana Rucner iznenadila bivšeg supruga Vladu Kalembera, objavila je njihov zajednički video, i to posebnim povodom Neda Ukraden i Milan Bandić Vijest o smrti Milana Bandića je sve šokirala, od njega se opraštaju zvijezde: "Hvala ti što si bio čovjek"

"Odvažila sam se, a nije prvoaprilska šala. Ovaj petogodišnjak zove se Miki, stanovnik je našeg zagrebačkog zoološkog vrta i zapravo je jako drag", napisala je glazbenica pored niza fotografija na kojima pozira s velikom zmijom omotanom oko vrata.

U komentarima ispod objave otkrila je da se radi o kraljevskom pitonu te je pratitelje upitala bi li se usudili napraviti isto.

"Onesvijestila bi se da ga vidim", "Ne mogu ni gledati ovo", pisali su joj pratitelji koje je prepala fotkama, no puno više njih joj je čestitalo na hrabrosti, a Rucner je u nekoliko navrata naglasila kako je sve napravila pod stručnim nadzorom te da i drugima preporučuje isto.

Pred oltar s našim reprezentativcem stala je u kratkoj vjenčanici o kojoj svi pričaju, što vi kažete na Mijin izbor?

Nekoliko sati nakon što je objavio predivnu vijest, domaći glumac shvatio je što mu je supruga priredila i obračunao se s njom preko Fejsa