Ana Rucner je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" progovorila o zdravoj prehrani i top formi kojom se može pohvaliti u 39. godini.

Galerija


Protiv majke prirode se ne može pa ni vjetar nije omeo ekipu emisije "Zdravlje na kvadrat" u naumu da odradi trening s Anom Rucner i prvi joj čestitaju rođendan i to na poseban način, nakon čega su se okrenuli vježbanju.

Vezani članci Ana Rucner i Vlado Kalember Ana Rucner iznenadila bivšeg supruga Vladu Kalembera, objavila je njihov zajednički video, i to posebnim povodom Mario Roth - 3 Nekada mršav i sitan, a danas isklesani Mario Roth pokazao mišiće i priznao kojoj hrani ipak uspijeva nekako odoljeti

Krenuli su sa zagrijavanjem, istezanjem, trčanjem, čučnjevima. I naravno, neizbježnim plankom, koji Ana najviše voli.

Ana je otkrila koliko vremena može tjedno provesti vježbajući i odkud joj takva top linija.

"Koliko god treba, naravno, kako mi se da. A vrlo često mi se ništa ne da, tako da budem iskrena. Ako je takva linija, takva je uvijek, od sviranja čela. U biti, ja mislim da je velika stvar kod mene konstantan fizički napor s istrumentom. Od njegova nošenja, do sviranja. I ruke su mi dosta izrađene. Baš zbog stalnog sviranja”, ispričala je Ana.

Znači li to da stane na vagu i izmjeri koliko izgubi kilograma nakon jednog koncerta?

“Ne, nisam to radila, to bi bilo onako fanatično, totalno, jer ne gledam tako kile i grame, ali znam da sigurno ode. Ode puno vode iz tijela i puno toksina, zapravo”, zaključila je.

Ana inače jede dosta sirove hrane, i bira!

“Ja volim meso jesti i ribu, povrće i voće, batat. Ne jedem krumpir, ne jedem tijesto, pšenično brašno. Nije da nikad ne unesem. Sve treba po malo konzumirati“, poručila je Ana.

Čini se da je i njezin česti boravak u Kini ostavio traga i na njezinu prehranu.

“Ja jako jednostavno jedem. Moj ručak je gotov jako brzo. Tipa, uzmeš onu rižinu palačinku. Tanka je. Staviš je malo pod vodu, staviš malo salate, tune, kap maslinovog ulja, zamotaš ju i to je gotovo za dvije minute", otkrila je Ana.

A ispričala je i koje sportove voli.

"Pa ja sam rekreativac. Volim skijati, volim se klizati, volim jahati. Ja volim sve i znam korektno, ali u ničemu nisam vau. Najdraži sport mi je plutanje na moru, pardon, plivanje, plivanje. Haha, ali zaplutam”, priznala je.

Žene obično kriju nekakve stvari, ali Ana je otkrila i ima li problema sa strijama te smeta li ju neki dio tijela.

“Nemam strije stvarno. Možda neke mladalačke, tu negdje nešto malo. Ni u trudnoći nisam dobila ni jednu striju. A ne znam što me smeta, ništa me ne smeta. Možda mali prst, krivo mi stoji na lijevoj nozi”, našalila se Ana.

Cijelu priču pogledajte u videu!