Ana Rucner na Instagramu je čestitala rođendan svojoj mami Snježani galerijom zajedničkih fotografija.

Galerija


Violončelistica Ana Rucner (37) društvene mreže uglavnom koristi za promociju svoje glazbe, no sada je svoje pratitelje iznenadila rijetkim prizorima iz privatnog života.

Vezani članci Ana Rucner Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati Ana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr) Intimni razgovor u domu Ane Rucner: Čelistica otkrila dosad nepoznate detalje iz privatnog života

Objavila je niz fotografija na kojima pozira sa svojom mamom Snježanom, a za to je imala poseban povod.

"Galerija slika najvažnije žene u mom životu! Hvala ti, mama, za svaki tvoj osmijeh. Hvala ti za ljubav! Sretan rođendan, jedina!" napisala je violončelistica uz fotke kojima je mami čestitala 66. rođendan.

Čestitkama su se pridružili i Anini pratitelji, među kojima su se našla i neka poznata imena, poput Nine Badrić i Dalibora Petka. Osim čestitki, mama Snježana u komentarima je dobila i brojne pohvale za izgled.

Inače, Anina je majka također uspješna glazbenica i radi kao solo čelistica u Hrvatskom narodnom kazalištu, a glazbom se profesionalno bave i njezin otac Dragan, koji je violinist u Zagrebačkoj filharmoniji, te brat Mario, koji svira violu.

Svi joj se dive zbog jedinstvenog izgleda, a šuška se da u stvarnom životu ljubi kolegu iz serije u kojoj glume?

Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!