Ana Rucner u svom domu ugostila je majku Snježanu. Uz šalicu kave majka i kći dotakle su se brojnih tema. Prisjetile su se Aninog djetinjstva, poroda, ali i razvoda. Kroz najvažnije životne događaje prošle su zajedno, ne samo kao majka i kći, već kao i najbolje prijateljice.

Galerija Ana i Snježana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr) Ana i Snježana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr) Snježana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr) +0 Ana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr)

Naša najpoznatija čelistica Ana Rucner svoj privatni život rijetko izlaže javnosti. Puno je toga što o njoj ne  znaju ni najbliži prijatelji. No, zato postoji žena koja o njoj zna baš sve. S kojom je Ana otvorena, neposredna i iskrena. Riječ je o njezinoj majci Snježani koja Anine tajne čuva najbolje.

Vezani članci In Magazin: Ana Rucner - 1 Ana Rucner otkriva sve o novom projektu koji je osmislila, a evo i tko joj je čuvao leđa na zadnjem koncertu! Ana Rucner Ana Rucner najavljuje spektakularan nastup, ujedno i prvi koncert ikada koji će se održati na poznatoj plaži

Ususret obljetničkom koncertu kvartreta Rucner  Anu i Snježanu snimili smo tijekom ugodnog druženja u domu Rucnerovih. Majka i kći progovorile su o zajedničkim trenucima koje pamte i po prvi puta otkrile neke od najintimnijih detalja iz vlastitih života. Prisjetile su se Aninog djetinjstva, ali i nekih od najvažnijih životnih trenutaka među kojima je i rođenje Aninog sina.

Ana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr) Ana i Snježana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr)

"Sjećam se da sam sjedila s Vladom, išli smo se malo počastiti, i u jednom trenutku zazvonio mu je mobitel. Rekla si mu samo "dođite malo do nas" i tako sam sam potpuno neplanirano našla u situaciji da sam prisustvovala porodu. Gledala sam samo kako tebi mogu pomoći, a ono što me potpuno dirnuo je tvoja hrabrost. Bez riječi, bez zvuka... Predano si se skoncentirala i dijete se jednostavno rodilo", prepričala je majka Snježana Ani.

Ana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr) Snježana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr)

Zajedno su se prisjetile i jednog od najljepših iznenađenja koje je Ana priredila majci. Riječ je o proslavi njezinog 60. rođendana. "Plakala si cijelo vrijeme. Svi su došli", prisjetila se violončelistica proslave koja je do suza ganula njezinu majku.

Tijekom intimnog razgovora s majkom Ana je otvorila dušu i progovorila o razvodu s Vladom Kalemberom s kojim ima danas 11-godišnjeg sina. "Kad sam se razvela nije mi palo napamet da bi došla doma, a znam da bi mi otvorila sva vrata svijeta. Ali tako si me odgojila. Da sam čvrsta, samostalna i neovisna. Ako je naš odabir bio takav da ne možemo zajedno to je naša stvar i smatram da je tako bilo najnormalnije za postupiti. Iskreno, ne žalim ni za čime jer je sve točno onako kako je trebalo biti. Svaka je odluka bila dobra u tom trenutku", zaključila je Ana. Više pogledajte u videu Showbuzz.hr-a.

Ana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr) Ana Rucner (FOTO: Showbuzz.hr)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju