čestitke!

Naša proslavljena skijašica rodila drugo dijete! Uz prvu fotku sina otkrila je i njegovo ime

Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Ana Jelušić Black Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) +0 Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Galerija

Ana Jelušić Black i njezin suprug Travis dobili su sina kojemu su dali ime Vito.

Bivša hrvatska skijaška reprezentativka Ana Jelušić Black (34) rodila je drugo dijete.

Pogledaj i ovo Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Sretna i ispunjena Bivša skijašica Ana Jelušić u potpunosti je promijenila život zbog supruga Kanađanina i kćerkice

Sretnu vijest podijelila je na svojem Instagramu, gdje je objavila i prvu fotku novorođenog sina kojeg je dobila sa suprugom Travisom, a u opisu je otkrila i njegovo ime.

"I samo tako, učinio si nas potpunima", napisala je uz fotografiju na kojoj njezina dvogodišnja kći Nina ljubi malenog bracu, a dodala je i njegovo ime te datum rođenja: "Vito Black, 27. 1. 21."

Skijašica je ispod objave dobila brojne čestitke.

Jelušić je svoju drugu trudnoću od javnosti skrivala gotovo do kraja, a da čeka dijete, doznalo se tek prije nešto manje od mjesec dana.

"Neke stvari u životu su jednostavno previše kul da biste ih napravili samo jednom. Dok slavimo drugi rođendan velike seke, uzbuđeni smo što ćemo sve ponoviti", napisala je tada na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala trudnički trbuh. Otkrila je i da je trudnoću provodila aktivno, ali i da ove zime ipak nije skijala jer je to obećala suprugu i mami.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Jelusic Black (@anajelusic)

Ana i Kanađanin Travis vjenčali su se u rujnu 2016. godine, nakon pet godina veze. Svadbenu svečanost priredili su na Trsatskoj gradini te se na vječnu ljubav zavjetovali pred obitelji i prijateljima koji su pristigli iz cijelog svijeta.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +1 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Celebrity Korana Gvozdić objavila predivnu vijest uz još ljepše fotografije: ''Nas troje, imam sve na svijetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene