Ana Jelušić Black i njezin suprug Travis dobili su sina kojemu su dali ime Vito.

Galerija


Bivša hrvatska skijaška reprezentativka Ana Jelušić Black (34) rodila je drugo dijete.

Vezani članci Ana Jelušić Naša proslavljena skijašica čeku bebu, trudnoću je uspješno skrivala do posljednjeg trena Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Uskoro stiže novi član obitelji: Ana Jelušić i suprug Travis čekaju prvo dijete!

Sretnu vijest podijelila je na svojem Instagramu, gdje je objavila i prvu fotku novorođenog sina kojeg je dobila sa suprugom Travisom, a u opisu je otkrila i njegovo ime.

"I samo tako, učinio si nas potpunima", napisala je uz fotografiju na kojoj njezina dvogodišnja kći Nina ljubi malenog bracu, a dodala je i njegovo ime te datum rođenja: "Vito Black, 27. 1. 21."

Skijašica je ispod objave dobila brojne čestitke.

Jelušić je svoju drugu trudnoću od javnosti skrivala gotovo do kraja, a da čeka dijete, doznalo se tek prije nešto manje od mjesec dana.

"Neke stvari u životu su jednostavno previše kul da biste ih napravili samo jednom. Dok slavimo drugi rođendan velike seke, uzbuđeni smo što ćemo sve ponoviti", napisala je tada na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala trudnički trbuh. Otkrila je i da je trudnoću provodila aktivno, ali i da ove zime ipak nije skijala jer je to obećala suprugu i mami.

Ana i Kanađanin Travis vjenčali su se u rujnu 2016. godine, nakon pet godina veze. Svadbenu svečanost priredili su na Trsatskoj gradini te se na vječnu ljubav zavjetovali pred obitelji i prijateljima koji su pristigli iz cijelog svijeta.

Korana Gvozdić objavila predivnu vijest uz još ljepše fotografije: ''Nas troje, imam sve na svijetu"

Isplivao uznemirujući intervju kontroverznog pjevača optuženog za zlostavljanje, od izjava koje je javno obznanio ledi se krv u žilama!