"Idemo dalje"

Gruica slavi! Na slavlje stigli markantni liječnik, ali i "pokoji Šalković"

Ana Gruica (FOTO: Instagram) Ana Gruica (FOTO: Instagram)

Splitska glumica Ana Gruica proslavila je svoj 35. rođendan. Prvo slavlje organizirala je u krugu obitelji.

Ana Gruica ima razlog za slavlje. Poznata Splićanka danas slavi 35. rođendan, a svoj dan proslavila je najprije u krugu obitelji. U svojoj splitskoj rezidenciji Gruica je organizirala party na kojem su bile čak četiri obitelji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 ''kad da svoj znak...'' Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli...''

"Party br.1. Gruice, Maroši, Uglešići i pokoji Šalković... #35 #onobitno #idemodalje #partytime #alldayparty", napisala je Ana pored fotografija na svom Instagramu.

Prema svemu sudeći, u slavljeničkoj atmosferi uživali su Anini roditelji Silvana i Špiro Gruica, obitelj njezine sestre, ali i obitelj njezina partnera, uglednog liječnika Borana Uglešića.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Bilo je na slavlju i Šalkovića, no izgleda da je jedini Šalković bio maleni Ivan Marat kojeg je Gruica dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem. Za njihov prekid saznalo se u rujnu prošle godine, a nedugo nakon ljubavnog kraha Ana je svoju sreću pronašla u zagrljaju splitskog psihijatra.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene