Ana Gruica pokazala kako izgleda njezin ponedjeljak u teretani.

Galerija


Splitska glumica Ana Gruica poznata je po vođenju zdravog načina života, zdravoj prehrani te provođenju slobodnog vremena vježbajući u teretani.

Vezani članci Ana Gruica Uglešić i Petra Gruica Ana Gruica pozirala s 14 godina mlađom sestrom u teretani, vidi se iz aviona da su naporni treninzi i znojenje imali učinka Ana Gruica (Foto: Instagram) Okršaj Dalmatinki! Glumica o bivšoj Miss Dalmacije: "Besramno mi je maznula titulu najbolje tijelo Jadrana"

S obzirom na to, nije čudno da je Ana još jedan ponedjeljak provela upravo na treningu, a svojim je obožavateljima i prijateljima na Instagramu odlučila pokazati kako izgleda u sportskom izdanju.

"Raspoloženje ponedjeljkom, dan bez šminke, vježbanje, teretana, bez filtera, dobro osvjetljenje, fit mama", napisala je Ana uz fotografiju na kojoj ne nosi trunku šminke i pozira samo u sportskom topu.

Ana se na svom profilu na Instagramu nedavno pohvalila i fotografijama s odmora u Dubaiju te tako još jednom dokazala je jedna od najzgodnijih Hrvatica s isklesanom figurom.

Prije 3 godine ležao je na podu bordela na rubu smrti, a danas se vraća voljenoj košarci

Poznati Hrvati i Hrvatice koji su rano postali roditelji: ''Mama, ti znaš da si ti mene već rodila u mojim godinama?''

Indira opet ima dugu kosu: Ovako je to izgledalo nekad, a pogledajte na kakav se eksperiment sada odlučila