Ipak nije izdržala!

Ana Gruica podijelila fotografije s tajnog vjenčanja s uglednim splitskim liječnikom

Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) +0 Ana Gruica, Boran Uglešić (FOTO: Instagram) Galerija

Ana Gruica ipak je odlučila sa svima podijeliti fotografije vjenčanja sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem.

Ana Gruica prije mjesec dana u tajnosti se udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića. Sve dosad detalje je pažljivo skrivala, no detalje ovog posebnog dana, ipak je odlučila podijeliti sa svima na društvenoj mreži, a na Instagramu je objasnila i zašto.

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić Bilo je i suza! Svadba Ane Gruice stigla je nakon vijesti koju je njen suprug konačno dočekao, a njoj se ispunila dugogodišnja želja!

''Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti tajno. Kao je cool (konačno 😂) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj #onobitno'', napisala je glumica te nakon toga podijelila neke od naljepših trenutaka od tog posebnog dana u dvorcu Martinis Marchi na Šolti.

Boran je Anino srce osvojio prije godinu dana, a prije markantnog liječnika glumica je ljubila putopisca Hrvoja Šalkovića.

Fotografije s vjenčanja možete pogledati na Aninom Instagram profilu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene