Ana Gruica ipak je odlučila sa svima podijeliti fotografije vjenčanja sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem.

Galerija


Ana Gruica prije mjesec dana u tajnosti se udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića. Sve dosad detalje je pažljivo skrivala, no detalje ovog posebnog dana, ipak je odlučila podijeliti sa svima na društvenoj mreži, a na Instagramu je objasnila i zašto.

Vezani članci Ana Gruica - 3 Splitska glumica mami uzdahe izazovnim fotkama na kojima pokazuje utegnuto tijelo Ana Gruica (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Važno modno događanje nije propustila ni glumica kojoj brak s uglednim splitskim psihijatrom itekako godi

''Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti tajno. Kao je cool (konačno 😂) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj #onobitno'', napisala je glumica te nakon toga podijelila neke od naljepših trenutaka od tog posebnog dana u dvorcu Martinis Marchi na Šolti.

Boran je Anino srce osvojio prije godinu dana, a prije markantnog liječnika glumica je ljubila putopisca Hrvoja Šalkovića.

Fotografije s vjenčanja možete pogledati na Aninom Instagram profilu.