Samozatajna supruga Massima Savića nije krila oduševljenje transformacijom Amela Ćurića u prvoj emisiji nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Bosanski glazbenik Amel Ćurić u petoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" led je probio transformacijom u Massima. Prva transformacija za Amela je bila veliki izazov tim više što je s Massimom iznimno blizak. Od njegove reakcije najviše je strepio, no razloga za brigu Amel nije imao jer Massimo je odrađenim i više nego oduševljen.

Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr)
Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr)

Vezani članci Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Oni su najbolji! Prisjetimo se spetakularnih transformacija fantastične četvorke TLZP-a koja je ušla u finale Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maestralna Maja Bajamić opet na pobjedničkom postolju: Izdominirala transformacijom u energičnu Indiru!

"Na Instagramu mi je ostavio komentar, ali ne samo on nego i njegova supruga Eni koja je velikim slovima napisala 'Bravooo!' Mislim, sigurno će njegova supruga bolje znati jesam li ja njega dobro skinuo nego on sam", kaže pjevač za Showbuzz.hr.

Komentari nakon nastupa samo su se nizali pa su Amelu pohvale uputili i brojni drugi obožavatelji. "Reakcije su fenomenalne, ljudi su oduševljeni, zatrpan mi je inboks", govori Ćurić.

Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

S Massimom će, siguran je Amel, uskoro i malo podrobnije prokomentirati transformaciju. "Za sada se nismo čuli, ne znam gdje je, mislim da čak nije u Zagrebu, ali siguran sam da ćemo se čuti za koji dan", zaključuje za kraj Amel Ćurić. Više pogledajte u videu Showbuzza.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.