"zatrpan mi je inboks"

Amel je oduševljen! Nahvalio ga Massimo, ali i njegova samozatajna supruga

Massimo Savić i supruga Eni, Amel Ćurić (FOTO: Luka Stanzl, Tomislav Miletic/PIXSELL) Massimo Savić i supruga Eni, Amel Ćurić (FOTO: Luka Stanzl, Tomislav Miletic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Massimo Savić i supruga Eni, Amel Ćurić (FOTO: Luka Stanzl, Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Samozatajna supruga Massima Savića nije krila oduševljenje transformacijom Amela Ćurića u prvoj emisiji nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Bosanski glazbenik Amel Ćurić u petoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" led je probio transformacijom u Massima. Prva transformacija za Amela je bila veliki izazov tim više što je s Massimom iznimno blizak. Od njegove reakcije najviše je strepio, no razloga za brigu Amel nije imao jer Massimo je odrađenim i više nego oduševljen.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr)

"Na Instagramu mi je ostavio komentar, ali ne samo on nego i njegova supruga Eni koja je velikim slovima napisala 'Bravooo!' Mislim, sigurno će njegova supruga bolje znati jesam li ja njega dobro skinuo nego on sam", kaže pjevač za Showbuzz.hr.

Komentari nakon nastupa samo su se nizali pa su Amelu pohvale uputili i brojni drugi obožavatelji. "Reakcije su fenomenalne, ljudi su oduševljeni, zatrpan mi je inboks", govori Ćurić.

Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

S Massimom će, siguran je Amel, uskoro i malo podrobnije prokomentirati transformaciju. "Za sada se nismo čuli, ne znam gdje je, mislim da čak nije u Zagrebu, ali siguran sam da ćemo se čuti za koji dan", zaključuje za kraj Amel Ćurić. Više pogledajte u videu Showbuzza.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene