U svom filmu

Imena djece tetovirala je na čelo, ali ne obazire se na kritičare koji kažu da se time unakazila

Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: Profimedia) +0 Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: AFP) Galerija

36-godišnja starleta Amber Rose na čela je tetovirala imena djece, na što ju je insipirirala tragična smrt NBA legende Kobea Bryanta i njegove 14-godišnje kćeri Gianne.

Iako ne znamo zašto to rade, svjetske zvijezde poludjele su za tetovažama na licu.

Pogledaj i ovo showbuzz SVE ZBOG ORGIJA Taylor Swift se razbjesnila i smišlja osvetu?

Prvo su s tim počeli reperi, što nije previše iznenadilo javnost, no javnost je nedavno šokirala tetovaža na obrazu mladog modela Presleyja Gerbera, sina top-modela Cindy Crawford.

Brojni su mu obožavatelji poručili kako je time upropastio ljepotu i karijeru, no mladi model poprilično se razljutio te čak poručio kritičarima da će im dati svoju adresu da mu to dođu reći u lice. Nekoliko dana nakon toga lice je tetovirao i problematični reper Chris Brown.

Njegov desni obraz sada krasi motiv tenisice, iako bi mnogi rekli kako taj obraza nema zbog brojnih fizičkih napada koje ima iza sebe, među kojima su i oni na bivše djevojke Rihannu i Karrueche Tran, no to je neka druga tema.

Da lice tetoviraju i žene, dokazala je starleta Amber Rose, bivša djevojka repera Kanyea Westa, koja je tintom ukrasila - čelo!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Amber je na čelo tetovirala imena svoje djece, Bash i Slash, a na istom mjestu tetovirao se i njezin partner Alexander 'AE' Edwards, koji je napisao datum rođenja njihova sina Slasha.

Amber se također poslužila Instagramom kako bi otkrila da ju nije previše briga za kritičare njezine nove tetovaže te kako je jako ponosna na nju i smatra kako ju nije unakazila.

U našoj galeriji provjerite kako je 36-godišnja starleta izgledala prije i nakon posljednjeg odlaska u salon za tetoviranje. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) +2 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Celebrity Zanosna Talijanka i osvajačica slavnih muškaraca pokazala savršenu liniju na plažama Miamija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene