pomalo

Bivša striptizeta gradom se prošetala u kućnom ogrtaču i papučama, nije se obazirala na znatiželjne poglede

Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: Profimedia) Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: Profimedia) Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: Profimedia) Amber Rose (Foto: Profimedia) Amber Rose (Foto: Profimedia) Amber Rose (Foto: Instagram) Amber Rose (FOTO: Profimedia) Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) Amber Rose (Foto: Instagram) +0 Amber Rose (Foto: Instagram) Galerija

Amber Rose prošetala se u mekanom ogrtaču, a imala je i papuče na nogama. Odradila je nekoliko poziva i nije se obazirala baš ni na što.

Starleta Amber Rose odlučila je samoizolaciju provesti potpuno ležerno, a od toga nije odustala ni kada je otišla udahnuti malo svježeg zraka u šetnji gradom.

Pogledaj i ovo Amber Rose i Alexander (Foto: Instagram) vraća se u formu Starleta s tetovažom na čelu pažnju i dalje plijeni oblinama, sad je pokazala bujni dekolte

36-godišnja starleta prošetala se u mekanom ogrtaču, a imala je i papuče na nogama. Odradila je nekoliko poziva i nije se obazirala baš ni na što.

U listopadu prošle godine Amber je rodila sina Slasha, koji joj je prvo dijete s dečkom A. E. Edwardsom. Starijeg sina Sebastiana Rose je dobila u braku s Wiz Khalifom.

Početkom godine inspirirala ju je smrt košarkaša Kobea Bryanta i njegove kćeri Gigi te je tetovirala imena svojih sinova kraj kose.

Za bivšu striptizetu i manekenku Amber Rose svjetska je javnost saznala prije nekoliko godina jer je bila u vezi s reperom Kanyeom Westom.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +5 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Suočila se s pokušajem otmice i ubojstva, a brak joj nisu uzdrmali ni navodi o preljubu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene