Amber Heard otkrila je detalje zlostavljanja Johnnyja Deppa i pritom sudu priložila nove dokaze.

Galerija


Američka glumica Amber Heard ponovila je sudu svoje tvrdnje o zlostavljanju bivšeg supruga, glumca Johnnyja Deppa, kao odgovor na njegovu tužbu zbog klevete, u iznosu od 50 milijuna dolara.

Vezani članci Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Tvrdila je da je žrtva nasilja, no sad su procurile snimke na kojima jasno priznaje da je tukla supruga Johnny Depp (Foto: Profimedia) Posljednjih godina šokirao je ispijenim i zapuštenim izgledom, no napokon se pojavio zgodan kao nekad

Opisala je nekoliko incidenata tijekom kojih ih ju je Johnny navodno tukao i gušio dok je bio pod utjecajem alkohola i opojnih sredstava u njihovoj četverogodišnjoj vezi.

Podsjećamo, Johnny je prošlog mjeseca tužio Amber zbog novinskog članka objavljenog u Washington Postu u kojem ga je opisala sebe kao žrtvu zlostavljanja. Njegovo ime nije spomenula, no očito se glumac osjetio prozvanim pa su njegovi odvjetnici sve otpužbe proglasili lažnima.

Amber tvrdi kako je njen bivši suprug znao postati potpuno drugačija osoba, često sumanuta i nasilna.

"Tu verziju Johnnyja zvali smo "čudovište. U trenucima kada je uzimao simultane droge i ilegalne narkotike i miješao ih s lijekovima na recept, bila sam prisiljena priskrbiti mu medicinsku skrb. Bila sam zabrinuta za nas oboje. On se tih svojih faza često ne bi sjećao i obećavao mi je da će se popraviti u što sam povjerovala. Pogriješila sam", izjasnila se Amber.

Dodala je kako je bio ljubomoran jer je radila s glumcem Jamesom Francom zbog kojeg ju je tijekom jednog avionskog leta gađao predmetima i udarao je u leđa.

Navodno je uništio njen stan čija je vrijednost bila procjenjena na 3 milijuna dolara. Fotografije uništenog stana objavio je Daily Mail, a glumica ih je ustupila sudu kao prilog protutužbi koju je podigla protiv Johhnyja.

Uz to tvrdi kako ju je tukao i vukao za kosu te prijetio smrću, a fotografije iščupanih pramenova kose također je priložila kao dokaz.

Brak bivših supružnika okončan je 2017. godine nagodbom u kojoj je ona dobila 7 milijuna dolara koje je donirala Dječjoj bolnici u Los Angelesu.

U braku su bili 15 mjeseci, a Amber je bila objavila fotografije vlastitog lica punog modrica tvrdeći kako joj je suprug nanio ozlijede, bacivši joj telefon u glavu.

Johnny od samog početka opovrgava sve optužbe i tvrdi kako je zapravo on žrtva zlostavljanja.

Maja Šuput u Beogradu pokazala grudi, a zaručnik Nenad joj šalje cvijeće