Johnny Depp tužbi bivšu suprugu Amber Heard.

Galerija


Holivudski glumac Johnny Depp podigao je tužbu u vrijednosti od 50 milijuna dolara protiv bivše supruge Amber Heard koja ga je bila optužila na fizičko zlostavljanje.

Vezani članci Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Tvrdila je da je žrtva nasilja, no sad su procurile snimke na kojima jasno priznaje da je tukla supruga Amber Heard Bivša supruga jednog od najpoželjnijih glumaca snimljena u zagrljaju žene – izmjenjivale poljupce!

55-godišnji glumac je tako Amberine navode o zlostavljanju iz 2016. godine nazvao "razrađenom prijevarom" i stoga ju je odlučio tužiti, piše The Blast. Točnije, tužba se odnosi na novinski članak koji je 32-godišnja Amber napisala za Washington Post u prosincu prošle godine kojem tvrdi kako je zaprimila prijetnje smrću i kako je ostala bez posla nakon što je Johnnyja optužila za zlostavljanje.

Posve je jasno da su implikacije koje prikazuju gospodina Deppa kao nasilnog zlostavljača netočne. Gospodin Depp nikada nije zlostavljao gospođu Heard. Njezine optužbe iz 2016. godine protiv njega su lažne. Sve je to dio razrađene prijevare kako bi gospođica Heard usmjerila publicitet na sebe i unaprijedila svoju karijeru", stoji u tužbi.

U tužbi dalje stoji kako su tvrdnje iznešene protiv Deppa opovrgnute od strane dvojice policijskih službenika, nekoliko neutralnih svjedoka te i 87 videozapisa snimljenih nadzornim kamerama.

"Gospođica Heard nije žrtva nasilja, ona je izvršiteljica", piše u tužbi.

Nakon svega Amber tvrdi kako neće šutjeti i oglasila se putem svog odvjetnika Erica M. Georgea.

"Ovaj neozbiljan potez samo je još jedan pokušaj u nizu Johnnyja Deppa da ušutka Amber Heard. Ona šutjeti neće. Ovo samo dokazuje kako on ne može prihvatiti istinu o svom nasilničkom ponašanju. Srušit ćemo ove neosnovane tužbe i okončati neprestano uznemiravanje moje klijentice", izjavio je George. 

Brak bivših supružnika okončan je 2017. godine nagodbom u kojoj je ona dobila 7 milijuna dolara koje je donirala Dječjoj bolnici u Los Angelesu.

U braku su bili 15 mjeseci, a Amber je bila objavila fotografije vlastitog lica punog modrica tvrdeći kako joj je suprug nanio ozlijede, bacivši joj telefon u glavu.

Johnny od samog početka opovrgava sve optužbe i tvrdi kako je zapravo on žrtva zlostavljanja.

Lijepa crnka pokazala trbuh u crnom topu: Otkako su je snimili sa svjetskim prvakom, fotografi je ne puštaju na miru

Trenutno najpoznatija preljubnica na svijetu konačno otkrila što se dogodilo na tulumu Tristana Thompsona

Meghan Markle se zamjerila najbližoj prijateljici? "Ona ne želi čuti za nju sve dok ne dobije ispriku"