Je li pretjerala?

Posrnula glumica nakon izlaska iz klinike za odvikavanje, najnovijim potezom ponovno šokirala fanove

Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) +0 Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Galerija

Amanda Bynes pohvalila se navodnom novom tetovažom na desnoj strani lica.

Posrnula tinejdžerska glumačka zvijezda, danas 33-godišnja Amanda Bynes ponovno šokira javnost nakon što je svojevoljno napustila kliniku za odvikanje od droga i alkohola.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes prepoznajete li je? Rijetki na prvu pogode o kojoj je ovdje zvijezdi riječ, nekad je bila prava ljepotica kojoj su predviđali blistavu karijeru!

Naime, Amanda je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s navodno tetoviranim lijevim obrazom, na kojem se jasno vidi obris srca na blago natečenoj i crvenoj strani lica.

Uz objavljenu fotografiju ostavila je samo emoji svemirca, te je isključila opciju komentiranja kao što je to učinila i na prethodno objavljenim fotografijama.

Amanda je ranije ovog mjeseca napustila kliniku za odvikavanje i uselila se u dom svojih roditelja Lynn i Ricka Bynesa koji su joj oduvijek zapravo najveća podrška. Navodno traži vlasiti stan, a njoj blizak izvor je za Entertainment Tonight da je sudac donio odluku da je njezin život s roditeljima prihvatljiv nakon što je napustila kliniku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

"U sjajnim je odnosima s roditeljima, uvijek su bili bliski", izjavio je izvor.

Ipak, strah i zabrinutost da će se ponovno početi drogirati su gotovo sveprisutni, iako je sama Amanda sucu izložila plan daljnjeg traženja pomoći i odvikavanja.

"Možda se više neće vratiti u kliniku, sada se ne drogira, mentalno i fizički se osjeća dobro. No, ipak ne možemo znati što će se dogoditi", izjavio je anonimni izvor.

Inače, ova nekadašnja dječja zvijezda je krajem prošle godine izašla iz iste ustanove i planirala je veliki povratak u Hollywood, no ipak je sama zaključila kako je najbolje da se vrati na daljnje liječenje.

Izvor blizak 32-godišnjoj glumici tada je otkrio kako je odlazila na tretmane u Los Angelesu zbog velikog pritiska javnosti i povratka pred kamere, kao i stresa koji je osjećala odlazivši na audicije.

Glumica je bila i nedavno otvoreno progovorila o borbi s depresijom i ovisnosti o drogama.

"Sve što sam radila cijelog života kako bih uspjela, sama sam uništila", priznala je 33-godišnja glumica nakon što je prije pet godina prvi put hospitalizirana u psihijatrijskoj ustanovi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Kao iz bajke: Rakitićeva lijepa supruga u raskošnoj haljini izbacila nogu i dekolte u prvi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene