Amanda Bynes pohvalila se navodnom novom tetovažom na desnoj strani lica.

Galerija


Posrnula tinejdžerska glumačka zvijezda, danas 33-godišnja Amanda Bynes ponovno šokira javnost nakon što je svojevoljno napustila kliniku za odvikanje od droga i alkohola.

Vezani članci Orlando Bloom Glumac krivo istetovirao ime sina kojeg je dobio u kratkom braku s jednim od najpoznatijih modela Amber Rose Imena djece tetovirala je na čelo, ali ne obazire se na kritičare koji kažu da se time unakazila

Naime, Amanda je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s navodno tetoviranim lijevim obrazom, na kojem se jasno vidi obris srca na blago natečenoj i crvenoj strani lica.

Uz objavljenu fotografiju ostavila je samo emoji svemirca, te je isključila opciju komentiranja kao što je to učinila i na prethodno objavljenim fotografijama.

Amanda je ranije ovog mjeseca napustila kliniku za odvikavanje i uselila se u dom svojih roditelja Lynn i Ricka Bynesa koji su joj oduvijek zapravo najveća podrška. Navodno traži vlasiti stan, a njoj blizak izvor je za Entertainment Tonight da je sudac donio odluku da je njezin život s roditeljima prihvatljiv nakon što je napustila kliniku.

"U sjajnim je odnosima s roditeljima, uvijek su bili bliski", izjavio je izvor.

Ipak, strah i zabrinutost da će se ponovno početi drogirati su gotovo sveprisutni, iako je sama Amanda sucu izložila plan daljnjeg traženja pomoći i odvikavanja.

"Možda se više neće vratiti u kliniku, sada se ne drogira, mentalno i fizički se osjeća dobro. No, ipak ne možemo znati što će se dogoditi", izjavio je anonimni izvor.

Inače, ova nekadašnja dječja zvijezda je krajem prošle godine izašla iz iste ustanove i planirala je veliki povratak u Hollywood, no ipak je sama zaključila kako je najbolje da se vrati na daljnje liječenje.

Izvor blizak 32-godišnjoj glumici tada je otkrio kako je odlazila na tretmane u Los Angelesu zbog velikog pritiska javnosti i povratka pred kamere, kao i stresa koji je osjećala odlazivši na audicije.

Glumica je bila i nedavno otvoreno progovorila o borbi s depresijom i ovisnosti o drogama.

"Sve što sam radila cijelog života kako bih uspjela, sama sam uništila", priznala je 33-godišnja glumica nakon što je prije pet godina prvi put hospitalizirana u psihijatrijskoj ustanovi.

Kao iz bajke: Rakitićeva lijepa supruga u raskošnoj haljini izbacila nogu i dekolte u prvi plan