Radi po svom

Posrnula glumica više ne sliči na sebe: Napustila je kliniku za odvikavanje i ponovno sve zabrinula

Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) +0 Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Galerija

Amanda Bynes napustila je kliniku za odvikavanje u kojoj je bila smještena duže vrijeme.

Holivudska glumica i bivša Disneyjeva zvijezda Amanda Bynes napustila je kliniku za odvikavanje i u potrazi je za novim stanom u Los Angelesu, piše The Blast.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes prepoznajete li je? Rijetki na prvu pogode o kojoj je ovdje zvijezdi riječ, nekad je bila prava ljepotica kojoj su predviđali blistavu karijeru!

Posrnula 33-godišnja glumica neko vrijeme nije bila sposobna brinuti o sebi, ali sudac je procijenio da može napustiti kliniku i živjeti sama. Amanda je uz to odustala od fakulteta i njezini su roditelji zabrinuti da bi se ponovno mogla početi drogirati, stoga su se obratili istom sucu da pokuša spasiti njihovu kći. Za nju su zabrinuti i njezini obožavatelji jer njihova omiljena glumica više ne sliči na sebe.

Izvor blizak glumici je za The Blast izjavio kako je Amanda izašla iz klinike prije tjedan dana te da nije poznato gdje sada živi te da su joj bile određene stroge mjere po kojima se morala redovito testirati na pozitivnost droga, imala je određeno vrijeme unutar kojeg je smjela izlaziti, a dobivala je i psihološku pomoć.

No američki mediji pišu da se Amanda uselila k roditeljima Lynn i Ricku Bynesu, dok ponovno ne stane na noge. Oni su joj oduvijek bili najveća podrška. 

Ova nekadašnja dječja zvijezda je krajem prošle godine izašla iz iste ustanove i planirala je veliki povratak u Hollywood, no ipak je sama zaključila kako je najbolje da se vrati na daljnje liječenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😜

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Izvor blizak 32-godišnjoj glumici tada je otkrio kako je odlazila na tretmane u Los Angelesu zbog velikog pritiska javnosti i povratka pred kamere, kao i stresa koji je osjećala odlazivši na audicije.

Glumica je bila i nedavno otvoreno progovorila o borbi s depresijom i ovisnosti o drogama.

"Sve što sam radila cijelog života kako bih uspjela, sama sam uništila", priznala je 33-godišnja glumica nakon što je prije pet godina prvi put hospitalizirana u psihijatrijskoj ustanovi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: John Pavlish) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +0 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Sonja Kovač u donjem rublju pozirala ispred kamina: "Ne mogu vjerovati da postoji netko savršen kao ti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene