Alicia Silverstone i Christopher Jarecki rastali su se 2018. godine, no par je i dalje u dobrim odnosima. U braku su bili od 2005. godine.

Galerija


Glumica Alicia Silverstone nedavno je proslavila 25. rođendan filma koji ju je proslavio, "Djevojke s Beverly Hillsa" u kojem je utjelovila Cher Horowitz. Nakon što je obilježila veliki dan na Instagramu je podijelila fotku iz bazena u kojem je uživala sa svojim sinom Bearom (9) i bivšim suprugom Christopherom Jareckim.

Vezani članci Alicia Silverstone Nekad buntovna tinejdžerica danas vodi potpuno drugačiji život, a sa slavom se pozdravila prije 20 godina Heather Locklear (Foto:Profimedia) Pogledajte kako najljepše žene 90-ih izgledaju danas, prema nekima od njih život baš i nije bio blag

"Savršen dan za bazen", napisala je Silverstone u opisu fotografije na kojoj nije imala ni trunke šminke. 43-godišnja Alicia bila je udana za glazbenika Jareckog od 2005. do 2018. godine. Papire za razvod predala je u svibnju 2018., a u studenom iste godine rastali su se, no ostali su zbog sina u sjajnim odnosima. Glumica nikada nije previše detalja o svom privatnom životu dala u javnost, a već odavno si je obećala da nikada ni neće.

Nekad buntovna tinejdžerica danas vodi potpuno drugačiji život, a prije gotovo 20 godina odlučila je kako odlazi iz Hollywooda. Na vrhuncu slave je bila dok je imala tek 19 godina, nakon čega je zaključila da više ne želi glumiti se se povukla. Odbila je brojne uloge koje su joj nudili, a danas je posvećena pisanju knjiga i zdravoj prehrani.

Sve sitniji bikiniji i isklesano tijelo: Trlja sol na ranu 15 godina starijem bivšem koji je kriv za prekid njihove veze