bez obaveza

Rastali su se prije dvije godine, a da su i dalje u dobrim odnosima dokazuje i opuštena fotka iz bazena

Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Galerija

Alicia Silverstone i Christopher Jarecki rastali su se 2018. godine, no par je i dalje u dobrim odnosima. U braku su bili od 2005. godine.

Glumica Alicia Silverstone nedavno je proslavila 25. rođendan filma koji ju je proslavio, "Djevojke s Beverly Hillsa" u kojem je utjelovila Cher Horowitz. Nakon što je obilježila veliki dan na Instagramu je podijelila fotku iz bazena u kojem je uživala sa svojim sinom Bearom (9) i bivšim suprugom Christopherom Jareckim.

Pogledaj i ovo Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Ne mari za poglede Slave se odrekla još prije 20 godina, pa lijepoj glumici nije problem šetati bez grudnjaka pred fotografima

"Savršen dan za bazen", napisala je Silverstone u opisu fotografije na kojoj nije imala ni trunke šminke. 43-godišnja Alicia bila je udana za glazbenika Jareckog od 2005. do 2018. godine. Papire za razvod predala je u svibnju 2018., a u studenom iste godine rastali su se, no ostali su zbog sina u sjajnim odnosima. Glumica nikada nije previše detalja o svom privatnom životu dala u javnost, a već odavno si je obećala da nikada ni neće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfect day for a pool day! 💦☀️

A post shared by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) on

Nekad buntovna tinejdžerica danas vodi potpuno drugačiji život, a prije gotovo 20 godina odlučila je kako odlazi iz Hollywooda. Na vrhuncu slave je bila dok je imala tek 19 godina, nakon čega je zaključila da više ne želi glumiti se se povukla. Odbila je brojne uloge koje su joj nudili, a danas je posvećena pisanju knjiga i zdravoj prehrani.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene