Alex Rodriguez objavio je razgolićenu fotografiju Jennifer Lopez na društvenim mrežama.

Galerija


Latino zvijezda, 50-godišnja Jennifer Lopez trenutno se nalazi u Rusiji koju je posjetila u sklopu glazbene turneje i nedostaje svojima kod kuće, što joj je jasno dao do znanja zaručnik, 44-godišnji Alex Rodriguez.

Vezani članci Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Latino diva i njezin partner će na vjenčanje pozvati svoje bivše supružnike Meghan Markle, Princ Harry Kraljevski par bio na večeri s popularnom pjevačicom: "Pozvala ih je sebi doma"

On je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se Jen izležava u bijelom bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi.

"Dušo, znam da rasturaš u Rusiji i imaš samo još jedan show za odraditi. Nedostaješ mi i jedva čekam da se vratiš kući", poručio je Alex svojoj dragoj.

Točnije, Jenniferina turneja završava koncertomu u Saint Petersburgu i to nakon puna dva mjeseca. Obzirom da su u tijeku ljetni praznici na turneji su joj jedno vrijeme društvo pravila djeca koje je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem, a 11-godišnja kći Emma joj se čak nekoliko puta pridružila na pozornici. U nekim gradovima ju je pratio i Alex i sve marljivo bilježio na društvenim mrežama.

Jennifer je nedavno proslavila 50. rođendan, za Alexa se zaručila nakon dvije godine veze u ožujku ove godine kada je on kleknuo pred nju na plaži na Bahamima.

Slavni par razvodi se nakon 7 mjeseci braka, ona snimljena u strastvenom poljupcu s drugom ženom!